Cartaví 2015

El restaurant Socarrat de Nova York guanya el Cartaví Internacional 2015

El guardó es va entregar en el marc de la 35a Mostra de Vins i Caves organitzada per l’INCAVI i com a colofó d’una setmana de visites a bodegues de tota Catalunya.

BY 13 BCN

| 22/09/2015 a les 10:46h
Arxivat a: Gastronomia, Socarrat, Cartaví, Restaurants
Imatge il·lustrativa
Valentí Roqueta, president de l’Associació Vinícola Catalana, i Jordi Bort, director general de l’INCAVI varen entregar ahir la placa honorífica que distingeix al Restaurant que millor promociona el vi català a EE.UU. dins de la seva carta. En aquesta ocasió el guanyador va ser el restaurant Socarrat de Nova York, que va recollir la distinció.
 
Catalunya està plena de contrastos i de característiques que fan únics els nostres vins", ha destacat en Valentí Roqueta, "els vins catalans estan presents cada vegada en més països i sorprenen a aquells que els tasten per primera vegada”.

El Restaurant Socarrat compta amb diversos establiments a Nova York i el seu propietari, Lolo Manso, ha destacat sempre per imprimir la seva filosofia empresarial i la cultura catalana en cadascun d’ells. El  representant del Restaurant - Roberto U. Montoya – va mostrar el seu agraïment a l’Associació Vinícola Catalana per l’organització del viatge i va destacar els nombrosos vins catalans que formen part de la carta de vins del seu restaurant.
 
En l’acte també va intervenir en Jordi Bort, Director General de l’INCAVI, que va comentar l’alt potencial dels vins catalans a EE.UU. i com la seva qualitat han aconseguit que es guanyi en prestigi dia a dia. La promoció realitzada pels restaurants dels vins de Catalunya anima a les bodegues a treballar millor els vins de qualitat.
 
El premi ha estat el colofó d’una setmana de visites a bodegues de l’Associació Vinícola Catalana i que ha portat a un grup de prescriptors i restaurants nord-americans a conèixer de primera mà els vins i caves de Catalunya.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
Vinyes reinjertades
Vinyes reinjertades | Silvia Naranjo
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Garnatxa i carinyena majoritàriament de vinyes d'El Lloar, Bellmunt del Priorat, El Molar, Torroja del Priorat, Porrera i Poboleda