Vinum Nature, la guia dels vins ecològics

Podeu adquirir la 5a edició de la Guia amb un 40% de descompte si sou lectors de Cupatges

| 16/09/2015 a les 22:53h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Llibres, llibres, Libres
La Guia Vinum Nature es consolida com a únic referent editorial de vins ecològics junt amb el certamen Golden Leaf, concurs anual que sota aquest nom agrupa la mostra de producció ecològica més gran de l’estat al tastar a cegues al voltant de 500 vins ecològics procedents de nombroses regions vitivinícoles.
La Guia esta prologada pel Comissari d’Agricultura de la Unió Europea i inclou noves entrevistes, 80 pàgines de continguts introductoris i el catàleg VN’15 amb els vins classificats a les categories Fulles Verda, Grana i Daurada, així com les seves relacions qualitat preu.

La Guia incorpora també dades poc habituals en les guies de vins i d’interès com la concentració de sulfurós, el tipus de verema o si els llevats utilitzats en la fermentació del most són autòctones o seleccionades. Fes-te amb un exemplar de la Guia Vinum Nature, amb tota la informació necessària per saber com interpretar en un vi els conceptes ecològic, biodinàmic, natural o sostenible.

Si ets lector de la revista Cupatges podràs adquirir fins l’1 de novembre un exemplar de la Guia VN’15 un 40% més econòmica a www.vinumnature.com/vn2015 (utilitzant el codi K2MZ03RB a la compra on-line).

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)