Mas Blanch i Jové, compromesa amb el territori, co-organitza i patrocina la Cursa Transllena

El passat 22 d’agost va ser un dia intens al celler Mas Blanch i Jové que va concentrar en aquella data una sèrie de cites pels amants de l’esport, la cultura i la ciència.

| 31/08/2015 a les 08:44h
Arxivat a: Cellers, Mas Blanch i Jové, Transllena
Va començar el dia amb la cursa popular Transllena que Mas Blanch i Jové co-organitza i patrocina. Una cursa de muntanya que enguany era la seva 8ª edició i que va comptar amb la participació de més de 400 persones que durant el recorregut van poder gaudir del més autèntic paisatge garriguenc i de les escultures de La Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové.

 
Seguidament, conjuntament amb la casa rural Cal Pastor, es va organitzar la sisena Nit dels Estels, on es van maridar els vins Saó Abrivat i Petit Saó Blanc del celler amb pans, sals, olis i xocolates amb un concert de piano d’Oriol Vives i poemes de Vicent Andrés Estellés.
 
A continuació, més de 100 persones van poder gaudir d’una sessió magistral de la mà del Sr. Salvador J. Ribas, director del Parc Astronòmic del Montsec, i del seu equip qui ens van apropar els secrets dels estels amb uns telescopis situats a l’exterior del celler.
 
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança per elaborar una recepta de salmó a la planxa amb carabassa i cresta de bròquil
Imatge il·lustrativa
La plataforma Filmin ofereix 21 títols per poder gaudir d’un tast del festival des de casa