Mas Blanch i Jové, compromesa amb el territori, co-organitza i patrocina la Cursa Transllena

El passat 22 d’agost va ser un dia intens al celler Mas Blanch i Jové que va concentrar en aquella data una sèrie de cites pels amants de l’esport, la cultura i la ciència.

| 31/08/2015 a les 08:44h
Arxivat a: Cellers, Mas Blanch i Jové, Transllena
Va començar el dia amb la cursa popular Transllena que Mas Blanch i Jové co-organitza i patrocina. Una cursa de muntanya que enguany era la seva 8ª edició i que va comptar amb la participació de més de 400 persones que durant el recorregut van poder gaudir del més autèntic paisatge garriguenc i de les escultures de La Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové.

 
Seguidament, conjuntament amb la casa rural Cal Pastor, es va organitzar la sisena Nit dels Estels, on es van maridar els vins Saó Abrivat i Petit Saó Blanc del celler amb pans, sals, olis i xocolates amb un concert de piano d’Oriol Vives i poemes de Vicent Andrés Estellés.
 
A continuació, més de 100 persones van poder gaudir d’una sessió magistral de la mà del Sr. Salvador J. Ribas, director del Parc Astronòmic del Montsec, i del seu equip qui ens van apropar els secrets dels estels amb uns telescopis situats a l’exterior del celler.
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Els panellets, les castanyes i els moniatos no sempre s'han d'acompanyar de vins dolços.
Els panellets, les castanyes i els moniatos no sempre s'han d'acompanyar de vins dolços. | Cedida
Jordi Bes Lozano
Celebrem la castanyada amb cinc sommeliers i un bartender que ens proposen panellets salats, vins per als dolços i un còctel
Damià Deàs, Jorge A. Grosso i Rafael Sandoval a l'entrega dels premis
Damià Deàs, Jorge A. Grosso i Rafael Sandoval a l'entrega dels premis
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya" al Millor Vi del 2021 al cava Reserva Vilarnau Rosé Delicat Ecològic.
L'oli d'oliva és un dels productes més preuats de la dieta mediterrània.
L'oli d'oliva és un dels productes més preuats de la dieta mediterrània. | EP
L'anàlisi de l'organització de consumidors posa en dubte la qualitat de part de les referències al mercat