Vins de la setmana

Or per al Vilarnau Gran Reserva 2010 i Vilarnau Brut Reserva

La segona edició del concurs The Champagne & Sparkling Wine World ha atorgat dues medalles d'or a Vilarnau

Verema a Vilarnau

| 08/08/2015 a les 10:20h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Vilarnau, Gran Reserva 2010
The Champagne & Sparkling Wine World és un dels certàmens amb més prestigi de champagnes i vins escumosos en l'àmbit internacional organitzat pel gran expert en la matèria, Tom Stevenson.
 
Vilarnau ha aconseguit dues de les set medalles d'or atorgades als caves. Aquest concurs, que només concedeix medalles d'Or i Plata, compte amb un jurat compost per alguns dels més grans especialistes de champagne i vins escumosos del món, com la Master of Wine Essi Avella o el Dr. Tony Jordan, entre d'altres.
 
Vilarnau Gran Reserva i Vilarnau Brut Reserva s'elaboren seguint el mètode tradicional de fermentació secundària en ampolla i criança en lies de més de 36 i 15 mesos, respectivament. El resultat són dos caves de marcat caràcter mediterrani i personalitat única, el procés d'elaboració del qual es basa amb el respecte i cura del medi ambient.
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"
Imatge il·lustrativa
El celler està transformant a ecològica la seva producció de vins i caves.