Passeig per les vinyes i actuacions a Mas Bertran

| 02/07/2015 a les 09:01h
Arxivat a: Cellers
El proper divendres, 10 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, en el marc de la cava Mas Bertran, de Sant Martí Sarroca, tindrà lloc un acte cultural relacionat amb el llibre Calidoscopi, de Maria Rosa Ferré i Isabel del Pilar Valero.
L'acte està encabit dins de la Festa Major de Sant Martí Sarroca. Más Bertran es un dels Cellers que figura dins de la "La Carretera del Vi". 

L’acte, conduït per Salmaldon Art, constarà de tres parts:
 
Projecció de les imatges del llibre, acompanyada per l’explicació de Maria Rosa Ferré

Recital. Isabel del Pilar Valero, acompanyada de Montse Solé, Sandra D. Roig, Joan Opi, Montse Farrés, Enric Sanç, Marta Pérez Sierra, José Nicolás (Nico) i Montse Marcer (Galionar), establiran un diàleg poètic. Aquest contindrà poemes del llibre i altres que han compost els poetes per a l’ocasió.
 
Actuació musical, a càrrec de Els Grallers de la Becaina.
 
Mentre es degusta el cava i el vi de Mas Bertran, es compartiran impressions i hi haurà signatura de llibres. Una hora abans, a 2/4 de 6, les persones que ho vulguin, podran fer una visita a la cava. Tot i que l’acte i la visita estan oberts a tothom, cal fer reserva al mail següent.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Freixenet fa el salt al mercat del vi amb la seva nova Col·lecció de Vins Freixenet | Els nous productes ja estan disponibles en supermercats i hostaleria
Imatge il·lustrativa
Vive4all
El celler del Penedès ofereix visites adaptades a tots els públics i apropa el seu model d’enoturisme responsable i sostenible a persones amb discapacitats físiques i visuals.
Imatge il·lustrativa
"La Fredat 2016 té un perfil una mica menys assolellat, més fresc i àcid, que permet portar la confitura de les seves fruites amb lleugeresa", explica la Estefanía Garcés, sommelier.