Àngel Garcia Petit, premi a la divulgació i prescripció de la mà de l'Associacio Catalana d'Enòlegs

| 21/04/2015 a les 15:55h
Arxivat a: Entrevistes
Àngel Garcia Petit va obtenir el guardó a la passada "Nit de l'Enologia"
Durant la “Nit de l’Enologia” celebrada a “La Catedral del Vi” del Pinell de Brai (Terra Alta) el passat divendres 17 d’abril, i dins del XXVI Congrés organitzat per l’”Associació Catalana d’Enòlegs” i el “Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya”, l'enòleg i farmacèutic Àngel Garcia Petit, va obtenir el primer premi al comunicador del món del vi, per la seva feina de divulgació i prescripció dels vins catalans.
Àngel Garcia Petit ha col·laborat sempre amb varis mitjans de comunicació i dóna classes de sumilleria a l'escola Sant Ignasi-Jesuïtes de Sarrià. 100 coses que cal saber de vins és el seu últim llibre.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

caves canals canals
Angels Canals Duran, 22/04/2015 a les 09:54
+1
-0
Felicitats Àngel!! t'ho mereixes.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo
Ramon Francas
01/01/1970
Can Sala de Freixenet és un dels 12 caves que han assolit la nova categoria que dóna visibilitat a la més alta gamma del cava, el vèrtex de la piràmide qualitativa del sector | Tast a càrrec de Ramon Francàs
01/01/1970
Els més de 500 professionals que van assistir a l'acte van poder tastar més de 190 referències dels 35 cellers que hi van participar