NOTENOM 2014, nou vi del celler Arché Pagès

| 01/04/2015 a les 12:01h
Arxivat a: Vins
El celler Arché Pagès de la DO Empordà treu al mercat un monovarietal jove de garnatxa 
El celler Arché Pagès de Capmany (DO Empordà) ha presentat recentment el seu nou vi NOTENOM.
El Notenom 2014 és un vi jove monovarietal de garnatxa negra procedent de les seves finques La Cumella, l’Hort i Serrasaguer.

Per elaborar aquest vi es va fer una selecció de la verema a la mateixa vinya. Posteriorment se li va fer una maceració prefermentativa en fred durant 2 dies, abans de que comencés la seva fermentació en dipòsit d’inox a temperatura controlada. Maceració de 7 dies amb 2 remuntatges diaris. 14,5% vol. Es va embotellar el 02/03.
 
En paraules d’en Bonfill Arché, enòleg i propietari del celler Arché Pagès, "és un vi jove, fresc i divertit, fàcil de beure, encara que més complex del que sembla, on es marca molt el caràcter de la garnatxa negra empordanesa, amb una forta presencia de la fruita acompanyada de lleugeres notes especiades i algun subtil toc fumat".
 
Preu: entre 7,50 i 8 euros.
 

També us pot interessar

Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
01/01/1970
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
01/01/1970
El 100% de la recaptació serà donada a l'Hospital Sant Joan de Déu
01/01/1970
El darrer any, Japó ha incrementat el consum de Caves Premium un 12% | La revista japonesa Wands Magazine prepara un especial sobre els Caves de Paratge Qualificat