Ramon Roqueta Roqueta, President d’Honor de Roqueta Origen, guardonat per la seva trajectòria empresarial

| 19/03/2015 a les 18:50h
Arxivat a: Entrevistes
El Fòrum Econòmic de la Catalunya Central reconeix la seva contribució al desenvolupament empresarial de la zona
Ramon Roqueta Roqueta, President d’Honor del grup cellerer Roqueta Origen, ha estat guardonat per la seva trajectòria empresarial en el 14è Fòrum Econòmic de la Catalunya Central. Arrelat al Bages, rep demà el guardó per la seva promoció d’activitats i iniciatives que contribuïren al desenvolupament del teixit empresarial de la Catalunya Central.
 
Seguint l’empremta dels seus avantpassats, Ramon Roqueta Roqueta va fer-se càrrec de l’empresa familiar l’any 1963. Els seus anys al front del celler varen traduir-se en una gran expansió de la marca i l’establiment d’una xarxa de distribució per tot l’Estat, fins que a finals dels anys 70 va cedir la posició al seu fill, Valentí Roqueta, actual president del grup.
 
Alcalde de Manresa entre 1975 i 1979, la trajectòria de Ramon Roqueta Roqueta ha estat consolidada per les següents generacions de la família i ha estat guardonada en nombroses ocasions, entre les que destaca el reconeixement de la Generalitat de Catalunya per la seva intensa dedicació al món del vi, concedint-li la Medalla de l’Agricultura Catalana l’any 1993.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francas
01/01/1970
​​«Som honestos amb les persones que creuen en nosaltres i és honest el producte que oferim al consumidor. Només entenem i donem per bo el treball que s’ajusta a criteris de sostenibilitat»
01/01/1970
L'autor, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor, especialitzat en enoturisme i divulgació de la cultura del vi, i també és professor de comunicació i màrqueting de l’enoturisme
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo