Univers, nou vi de Joan Asens i l'exportadora Moon Wine

| 09/02/2015 a les 11:22h
Arxivat a: Vins
Sota l’eslògan “Indigenous Grapes, Global Wines” comença aquest projecte que te com a objectiu principal recuperar vinyes del Montsant, de la mà de Joan Asens i Moonwine, empresa ubicada al viver Molí Empresa de Martorell.
La relació entre Joan Asens, i la resta de l’equip del celler Orto Vins, va començar allà el 2011 quan el celler de la D.O Montsant va confiar les seves exportacions a l’empresa Export Moonwine. 
 
La idea d´iniciar aquest projecte, més enllà del treball existent, neix per una banda de la necessitat que existeix al Montsant de no deixar perdre vins i vinyes que avui en dia encara no surten amb el segell de la D.O, per tant UNIVERS vol contribuir a fer més gran el nom d´aquesta denominació. I de l´altre, la demanda internacional que existeix per qualsevol projecte en el qual participi Joan Asens.
 

En vers això es consolida la premissa de “varietats locals, vins globals” i es decideix fer aquest vi, inicialment. L´anyada 2013 és la primera per aquest Univers, un vi elaborat amb les varietats samsó i garnatxa d´entre 30 i 70 anys amb 9 mesos en barriques de roure francès de tercer i quart any que només es vendrà en exportació.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Trenta mesos de criança i agricultura ecològica per a un gran escumós a preu molt raonable
Imatge il·lustrativa
L’increment de 2019 en comparació al de 2018 ha estat de 8,48%, el més alt des de 2015 | Catalunya ha aconseguit per primera vegada el superàvit comercial durant el 2019
Imatge il·lustrativa
El Corpinnat està elaborat amb un xarel·lo molt madur, amb una parellada fresca i més 60 mesos de criança