La DO Conca de Barberà a la Fira de Sant Martí de Montblanc

| 28/10/2014 a les 11:24h
Arxivat a: Actualitat
Els propers 1 i 2 de novembre els vins de la Conca seran presents a la Fira tant amb estands com amb diferents activitats de tast.
 
La DO Conca de Barberà serà present per seté any a la Fira de Sant Martí que se celebra a Montblanc i està dedicada als productes agroalimentaris de qualitat, als vins i caves de la Conca de Barberà.
Durant tota la fira hi haurà degustacions vins als estands dels cellers de la Conca de Barberà: Celler Roset, Cellers Domenys, Portell, Clos Montblanc, Celler Mas Foraster, Celler Carles Andreu, Gatzara, Vidbertus, Vins de Pedra i Celler Rendé Masdéu.
 
La resta de novetats són de contingut. A la sala de tast hi haurà activitats que de bon segur atrauran el públic. Cal indicar que l'espai té aforament limitat i en alguns casos caldrà treure una entrada, és el cas de tres propostes:
 
- DISSABTE 12:30h Maridatge de vins amb formatges a càrrec de l'enòleg Martí Magriñà i Josep Martí de Formatges Sant Gil d'Albió
 
- DISSABTE 19:00h Maridatge de vi amb òpera amb Marcel Gorgory, conegut presentador de programes de TV3 dedicats precisament al vi i a l'òpera. Es farà el dissabte 1 a les 7 de la tarda, inclourà 4 tasts i l'entrada costa 15€. Venta de tiquets anticipada a l'Oficina Municipal de Turisme o el mateix dia al punt d'informació de la Fira.
 
- DIUMENGE 18:30h Sessió de Vins&Twitts (tast de vins 2.0) guiada per l'enòleg Martí Magrinyà. Preu: 5€, cal inscripció prèvia aquí

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
01/01/1970
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
01/01/1970
El 100% de la recaptació serà donada a l'Hospital Sant Joan de Déu
01/01/1970
El darrer any, Japó ha incrementat el consum de Caves Premium un 12% | La revista japonesa Wands Magazine prepara un especial sobre els Caves de Paratge Qualificat