El celler Mas Blanch i Jové col·labora amb la ciència, l'educació i l'esport

| 09/05/2014 a les 09:03h
Arxivat a: Cellers
Entre d'altres projectes educatius i esportius, el celler signa per segon any consecutiu un acord amb l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida
El celler Mas Blanch i Jové ha signat, per segon any consecutiu, un acord de col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB Lleida) i aporta recursos econòmics que es destinaran a promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica básica, transladacional-aplicada i clínico-epidemiològica i la formació en recerca en l’àmbit de la salut principalment a Lleida.
 
A més, 50 nens del cicle inicial (7 i 8 anys) van visitar el celler, van aprendre com s’elabora el vi, van poder passejar entre les obres d’art instal·lades al celler i van fer un tast de most i se’ls hi va regalar a cadascun d’ells unes ceres dures per pintar. Aquesta activitat va venir coordinada amb un treball previ que els nens i nenes van fer a l’escola on van parlar d’artistes que han exposat al celler com Josep Guinovart o Gregori Iglesias. Aquesta és una acció ja s’ha realitzat amb més de 600 nens que van al celler amb les escoles per conéixer més sobre el paisatge i els productes que s’hi elaboren.
 
En l’àmbit de l’esport, Mas Blanch i Jové és el patrocinador de la cursa Transllena-Celler Mas Blanch i Jové, una cursa popular atlètica que aplega a més de 450 participants cada més d’agost i incentiva l’activitat esportiva a l’aire lliure en el medi natural de La Pobla de Cérvoles.
 
A més, la bodega lleidatana ja és impulsora d’iniciatives artístiques (concurs de pintura infantil, projecció de documentals, concerts, recitals de poesia, etc.)  i creadora del projecte La Vinya dels Artistes: un projecte que vincula vi i art i embolcalla tant el celler com el seu entorn.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Els vins Domènech.Vidal (DO Penedès) patrocinen un any més la secció Brot del Most Festival dedicada als curtmetratges
Imatge il·lustrativa
Després de l'èxit del Tast de Primavera, el celler proposa un segon maridatge dins el Cicle de Maridatges Gastronòmics de Temporada | Experiències gastronòmiques a on s'hi conjuga vi, territori i una proposta de dinar basada en plats de la zona amb productes propis de l'època de l'any
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Vins el Cep és fruit de la unió de quatre famílies viticultores del Penedès que exporten el 90% de les 350.000 ampolles que elaboren