Orto Vins entra al mercat xinès

| 25/11/2013 a les 12:28h
Arxivat a: Mercats
Fruit de l’acord entre Export Moonwine,S.L i JueruiI Industry Co, Ltd el celler del Montsant s'introdueix al gegant asiàtic.
Orto Vins, liderada per Joan Asens, reconegut enòleg del panorama vitivinícola català, és ja una referència seguida tant dins com fora del nostre país, aconseguint nombrosos reconeixements tant nacional com internacionalment.
 
Des dels seus inicis ORTO VINS va confiar les seves exportacions a MOON WINE, empresa exportadora de vins i caves amb seu a Barcelona. La citada empresa és la responsable que els vins d’ORTO arribin als mercats internacionals.
 
El passat mes d’abril l’exportadora MOON WINE va arribar a un acord d’importació i distribució a llarg termini amb l’empresa JUERUI INDUSTRY amb seu a Shanghai i camp d’actuació a tota Xina. JUERUI és, en l’actualitat, l’empresa importadora amb més prestigi pel que fa a producte espanyol es refereix. Alguns dels més reconeguts vins d’Espanya estan al seu catàleg, a més d’altres productes selectes com oli, pernil, aigua, mel i conserves. 
 
La col·laboració entre MOON WINE i JUERUI INDUSTRY té l’objectiu d’introduir els vins d’ORTO VINS a les cartes dels millors restaurants de les principals ciutats xineses, així com als nombrosos clients privats que demanden els seus vins i novetats. També es pretén incloure els productes a la seva cadena de botigues gourmet especialitzades en productes espanyols: XIBARITAS.
 
Al 2014, JUERUI com a màxim impulsor del projecte, participarà en la reobertura de l’antic Pavelló Espanyol de la Expo de Shanghai 2010 com a nou centre d’intercanvi cultural i de negocis entre Espanya i Xina. Al seu interior, tant en l’espai gastronòmic gestionat pel Grup Sagardi com en el seu espai gourmet de JUERUI INDUSTRY, hi seran presents els vins d’ORTO VINS així com tots els vins del catàleg de MOON WINE.
 
Les tres parts coincideixen en la seva satisfacció per l’entrada d’un projecte tan singular i amb tanta qualitat i identitat com és ORTO VINS al gegant asiàtic.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
"Glops s’ha proposat diverses vegades a la televisió pública catalana... ja fem aquella gala, no podem parlar de vi tan sovint perquè és un tema tabú, és una droga legal."
Imatge il·lustrativa
El Pop-up gastronòmic a Vilarnau arrenca el 7 de maig amb propostes per a tots els gustos
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un remenat de bolets amb un vi blanc amb fusta una sorprenent combinació.