Arrels del Vi 2013 ja té guanyadors

| 08/05/2013 a les 18:20h
Arxivat a: Actualitat
Gresa 2008 de Vinyes d’Olivardots, Blanc dels Aspres 2011 de Vinyes dels Aspres i Torre de Capmany Reserva de Pere Guardiola, millors vins d'aquest certèmen de vins empordanesos
El passat 29 d’Abril es va celebrar el tast a cegues per escollir els vins guanyadors de la fira Arrels del Vi 2013, el millor vi negre, blanc i dolç. Dirigits per Rafel Sabadí, sommelier del Restaurant El Roser 2, i per Dominic Abernethy, enguany han participat 17 sommeliers de l’Empordà, escollits per la seva gran professionalitat i la seva proximitat a Sant Martí d’Empúries. El lliurament de premis es realitzarà el proper 18 de maig per inaugurar Arrels del Vi,  una fira on ja han confirmat la seva presència 22 cellers.


Els guardonats de la VI edició d'Arrels del Vi 2013 són:
 
NEGRES
 
1. Gresa 2008, Vinyes d'Olivardots
2. S'Alou 2009, Vinyes dels Aspres
3. Terres Negres 2011, Espelt
 
BLANCS
 
1. Blanc dels Aspres 2011, Vinyes dels Aspres
2. Caminante 2011, Terra Remota
3. Microvins Blanc 2012, *Lavinyeta
 
DOLÇOS
 
1. Torre de Capmany Reserva, Pere Guardiola
2. Sinols Moscatell 2011, Empordàlia
3. Garnatxa Reserva, Mas Llunes
 
I com a novetat, aquest any s’atorguen 3 premis “El Celler Petit” a la millor relació qualitat-preu:
 
Millor Vi Negre “El Celler Petit” 2013: Migjorn 2012, Can Sais
 
Millor Vi Blanc “El Celler Petit” 2013: Vella Lola 2012, Mas Eugeni
 
Millor Vi Dolç “El Celler Petit” 2013: Sinols Moscatell 2011, Empordàlia
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
pixabay
La Guia de Vins de Catalunya proclama el vi Turó d’en Mota 2008 de Recaredo (Corpinnat) com a Millor Vi de l’Edició 2023
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Amb l’arribada del bon temps i més hores de sol, el celler Codorníu ofereix un festival del 6 al 9 d’abril ple d’activitats i maridat amb cava
Javier Suqué, president i copropietari amb Delfí Sanahuja, enòleg i director tècnic
Javier Suqué, president i copropietari amb Delfí Sanahuja, enòleg i director tècnic
La companyia, que creix un 10% en vendes el 2022, basa l’estratègia de futur en la innovació i experimentació per assolir l’excepcionalitat en els seus vins.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista a la responsable de sostenibilitat i medi ambient de Freixenet