Arrels del Vi 2013 ja té guanyadors

| 08/05/2013 a les 18:20h
Arxivat a: Actualitat
Gresa 2008 de Vinyes d’Olivardots, Blanc dels Aspres 2011 de Vinyes dels Aspres i Torre de Capmany Reserva de Pere Guardiola, millors vins d'aquest certèmen de vins empordanesos
El passat 29 d’Abril es va celebrar el tast a cegues per escollir els vins guanyadors de la fira Arrels del Vi 2013, el millor vi negre, blanc i dolç. Dirigits per Rafel Sabadí, sommelier del Restaurant El Roser 2, i per Dominic Abernethy, enguany han participat 17 sommeliers de l’Empordà, escollits per la seva gran professionalitat i la seva proximitat a Sant Martí d’Empúries. El lliurament de premis es realitzarà el proper 18 de maig per inaugurar Arrels del Vi,  una fira on ja han confirmat la seva presència 22 cellers.


Els guardonats de la VI edició d'Arrels del Vi 2013 són:
 
NEGRES
 
1. Gresa 2008, Vinyes d'Olivardots
2. S'Alou 2009, Vinyes dels Aspres
3. Terres Negres 2011, Espelt
 
BLANCS
 
1. Blanc dels Aspres 2011, Vinyes dels Aspres
2. Caminante 2011, Terra Remota
3. Microvins Blanc 2012, *Lavinyeta
 
DOLÇOS
 
1. Torre de Capmany Reserva, Pere Guardiola
2. Sinols Moscatell 2011, Empordàlia
3. Garnatxa Reserva, Mas Llunes
 
I com a novetat, aquest any s’atorguen 3 premis “El Celler Petit” a la millor relació qualitat-preu:
 
Millor Vi Negre “El Celler Petit” 2013: Migjorn 2012, Can Sais
 
Millor Vi Blanc “El Celler Petit” 2013: Vella Lola 2012, Mas Eugeni
 
Millor Vi Dolç “El Celler Petit” 2013: Sinols Moscatell 2011, Empordàlia
 
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Cucs de la farina
Cucs de la farina | Europa Press
La UE té set mesos per confirmar l'arribada dels cucs de la farina als supermercats
Imatge il·lustrativa
Via Edetana Blanc 2019 és un vi elaborat amb un 70% de garnatxa blanca procedent de vinyes de més de 40 anys i un 30% de viognier | El vi surt al mercat a un preu de PVP: 12,00 €