Cupatges TV: Tastant el Trepat de Josep Foraster

| 26/04/2013 a les 10:23h
Arxivat a: Cupatges TV
Anna Vicens i Xavi Nolla tasten aquest vi de la Conca de Barberà durant el capítol 17 de Cupatges TV 


Els sommeliers Xavi Nolla i Anna Vicens tasten el Trepat de Josep Foraster (DO Conca de Barberà). Una bona aproximació a les característiques d'aquesta varietat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Amb l’arribada del bon temps i més hores de sol, el celler Codorníu ofereix un festival del 6 al 9 d’abril ple d’activitats i maridat amb cava
Javier Suqué, president i copropietari amb Delfí Sanahuja, enòleg i director tècnic
Javier Suqué, president i copropietari amb Delfí Sanahuja, enòleg i director tècnic
La companyia, que creix un 10% en vendes el 2022, basa l’estratègia de futur en la innovació i experimentació per assolir l’excepcionalitat en els seus vins.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista a la responsable de sostenibilitat i medi ambient de Freixenet