Cupatges TV amb el xef Paco Pérez del The Mirror

| 09/01/2013 a les 15:23h
Arxivat a: Cupatges TV
El pisco sour és la beguda d’aperitiu per excel·lència del Perú i veurem com s'elabora al restaurant Tanta. En Ferran Centelles es troba al The Mirror amb el xef Paco Pérez per mostrar-nos la seva proposta de dinar de Nadal. En Francesc Parramon descobreix els secrets sobre el tap de cava i l'Anna Vicens i en Josmar mostren les copes idònies pel cava o champagne.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francas
01/01/1970
La fotògrafa Maria Rosa Ferré mostra les tonalitats de la vinya penedesenca durant la tardor | L'exposició ‘La Vinya es Vesteix de Tardor’ mostra 17 fotografies sobre tela, de 110 per 80 centímetres
01/01/1970
El treball cinematogràfic es basa en el vinòmic homònim de David Morancho, tot ajustant la història al llenguatge audiovisual