Els 100 millors vins per menys de 10€

| 22/12/2012 a les 09:40h
Arxivat a: Llibres
100 vins i 100 bodegues en un nou llibre d'Alicia Estrada
Un llibre per descobrir l'amplia i excel·lent oferta del vi espanyol per menys de 10€. El seu enfocament lúdic i experimental s’allunya del purament tècnic, apropant el món del vi a tots aquells que volen viure una experiència única davant un brou sense arruïnar-se. Cada fitxa inclou, al costat de la descripció del vi, notes de tast comprensibles, els moments ideals per degustar-lo, vins similars i propostes d’enoturisme per viure una experiència única amb cada proposta presentada. Cobreix pràcticament totes les denominacions d’origen de l’Estat.

 


També us pot interessar

01/01/1970
Lauren Mowery, reconeguda periodista experta en vi, va assistir a l'Espai Priorat aquest mateix 2017 i el 13 de juny va publicar una llista dels vins que van cridar-li més l'atenció
01/01/1970
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
01/01/1970
Recomanem 6 grans vins negres per encarar les vaques magres de principis d'any | 6 vins que valen més del que costen
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Gaia, el nou monovarietal de sauvignon blanc de Loxarel elaborat amb raïm de vinyes d’alçada i fermentat parcialment en àmfores de fang | Torna al mercat el pròxim mes de febrer amb una etiqueta renovada amb una il·lustració de l’Arca de Noé que simbolitza una segona vida
01/01/1970
La International Kulturbörse Freiburg celebra la seva 30a edició del 21 al 24 de gener
El xef francès Paul Bocuse | EP
01/01/1970
El món de la cuina es vesteix de dol per acomiadar un dels grans referents