Editen una guia en anglès dels vins i cellers empordanesos

| 16/08/2012 a les 06:54h
Arxivat a: Llibres
El californià Miquel Hudin és l'autor de Vinologue Empordà 
La col·lecció de guies d'enoturisme Vinologue, que va néixer l'any 2007 amb la voluntat de
donar a conèixer petites regions vinícoles d'arreu del món, acaba d'editar una guia en anglès sobre els vins i cellers empordanesos. Vinologue Empordà és el títol de la publicació pensada per a tots els públics i que forma part d'una col·lecció internacional sobre zones de producció vitivinícola i enoturístiques. Es tracta d'una guia a tot color de 360 pàgines que inclou 59 cellers i 260 referències de vins, a més d'una introducció general amb informació pràctica, històrica i lingüística. El perfil de cada celler inclou dades de contacte i informació sobre visites, acompanyada de les coordenades de GPS per arribar-hi i un codi QR per tenir aquesta informació immediatament disponible al mòbil. Els cellers inclosos estan ubicats a l'Empordà i estan majoritàriament integrats a la Denominació d'Orígen Empordà. La guia ja es pot trobar en la seva acurada versió impresa a cellers, botigues de vi, restaurants o hotels, principalment de les comarques gironines. La publicació també està disponible en edició electrònica, que es pot adquirir a través de les botigues online d'Apple, Amazon i Barnes & Noble. En els primers dies de posada a la venda, la versió digital ja s'ha venut a països com Holanda, Estats Units, Alemanya o Bèlgica. Vinologue Empordà és la primera guia en anglès que es publica d'una zona vitivinícola de Catalunya i és una prova més de l'interès que desperta la creixent oferta enoturística de les comarques de l'Alt i Baix Empordà.

L'autor
Miquel Hudin és californià i s'ha passat els darrers anys viatjant i tastant vins d'arreu del món, i escrivint sobre ells. El seu interés pel món del vi va començar fa 15 anys mentre treballava al celler de Francis Ford Coppola a Napa, Califòrnia, i no ha parat de crèixer des d'aleshores. Vinologue Empordà és el seu quart llibre d'enoturisme a la col·lecció Vinologue.
 
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Els lots es componen per una o dues ampolles de vi tradicional, ecològic o natural juntament amb un senzill joc tipus trivial
Esther Vaquero, Alèxia Putellas, Sergio Fuster (Ceo de Raventós Codorníu) i María Pombo
Esther Vaquero, Alèxia Putellas, Sergio Fuster (Ceo de Raventós Codorníu) i María Pombo
La firma d'escumosos presenta el seu nou spot amb un esdeveniment a Madrid, envoltada de celebrities, en el marc del seu 150 aniversari
Imatge il·lustrativa
El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en el marc del programa Treball Talent i Tecnologia, impulsa aquesta solució tecnològica