Editen una guia en anglès dels vins i cellers empordanesos

| 16/08/2012 a les 06:54h
Arxivat a: Llibres
El californià Miquel Hudin és l'autor de Vinologue Empordà 
La col·lecció de guies d'enoturisme Vinologue, que va néixer l'any 2007 amb la voluntat de
donar a conèixer petites regions vinícoles d'arreu del món, acaba d'editar una guia en anglès sobre els vins i cellers empordanesos. Vinologue Empordà és el títol de la publicació pensada per a tots els públics i que forma part d'una col·lecció internacional sobre zones de producció vitivinícola i enoturístiques. Es tracta d'una guia a tot color de 360 pàgines que inclou 59 cellers i 260 referències de vins, a més d'una introducció general amb informació pràctica, històrica i lingüística. El perfil de cada celler inclou dades de contacte i informació sobre visites, acompanyada de les coordenades de GPS per arribar-hi i un codi QR per tenir aquesta informació immediatament disponible al mòbil. Els cellers inclosos estan ubicats a l'Empordà i estan majoritàriament integrats a la Denominació d'Orígen Empordà. La guia ja es pot trobar en la seva acurada versió impresa a cellers, botigues de vi, restaurants o hotels, principalment de les comarques gironines. La publicació també està disponible en edició electrònica, que es pot adquirir a través de les botigues online d'Apple, Amazon i Barnes & Noble. En els primers dies de posada a la venda, la versió digital ja s'ha venut a països com Holanda, Estats Units, Alemanya o Bèlgica. Vinologue Empordà és la primera guia en anglès que es publica d'una zona vitivinícola de Catalunya i és una prova més de l'interès que desperta la creixent oferta enoturística de les comarques de l'Alt i Baix Empordà.

L'autor
Miquel Hudin és californià i s'ha passat els darrers anys viatjant i tastant vins d'arreu del món, i escrivint sobre ells. El seu interés pel món del vi va començar fa 15 anys mentre treballava al celler de Francis Ford Coppola a Napa, Califòrnia, i no ha parat de crèixer des d'aleshores. Vinologue Empordà és el seu quart llibre d'enoturisme a la col·lecció Vinologue.
 
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Sergi Cortés
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023
Pack feina de la nova marca Closca
Pack feina de la nova marca Closca
Jordi Bes Lozano
La cooperativa Fruits Secs i Olis (FSO) Garrigues llança la marca Closca per promoure el consum de proximitat i demostrar que l'agricultura té futur
Imatge il·lustrativa
PDPhotos, Pixabay
​Torres Brandy és la marca de brandi preferida dels bartenders segons la revista Drinks International