El Gastroart se celebrarà el 28, 29 i 30 de setembre

| 04/08/2012 a les 16:58h
Arxivat a: Actualitat
La fira, que enguany arriba a la quarta edició té com a objectiu la promoció dels productes gastronòmics de proximitat
Hostalric acollirà els dies 28, 29 i 30 de setembre una nova edició de la fira Gastroart, emmarcada en la tradicional celebració de Sant Miquel, durant la qual els visitants podran gaudir de degustacions gastronòmiques, veure demostracions d’oficis artesans, participar en tallers infantils d’artesania i de gastronomia, maridatges…

Gastroart ve precedida de tres edicions, la darrera de les quals va comptar amb més de deu mil visitants. L’organització de la fira es mostra satisfeta amb la implicació creixent de la població i dels participants que ha permès consolidar la fira en el calendari d'activitats i convertir-la en un referent principalment en les demarcacions de Barcelona i Girona.

Hostalric, un referent en la gastronomia gourmet
L'aposta d'Hostalric com a ciutat capdavantera en la promoció de la gastronomia catalana es reforça amb el Domus Sent Soví, que s'inaugurarà un dia abans de la fira, el 27 de setembre.

El centre té l’objectiu de fomentar l’interès i el coneixement pel patrimoni gastronòmic del país com a element d’identitat, a través de la combinació de tradició i innovació per descobrir i valorar els productes de la terra. Domus Sent Soví vol crear oportunitats de negoci a la vila posicionant Hostalric com a un referent arreu de Catalunya. Segons va manifestar l’alcalde, Josep Frias “aquest espai ha de servir de motor per a l’economia d’Hostalric, ens ha de permetre posicionar-nos en els mapes del turisme a Catalunya i ser una bona opció per a la instal•lació d’empreses als nostres polígons i als nostres carrers”.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Al ressorgiment d'aquesta beguda encara li queda recorregut per fer conèixer les marques, connectar el consumidor amb l'elaborador i en la cocteleria
Imatge il·lustrativa
Amb el codi EBCU10, tots els alumnes obtindran un 10% de descompte en la formació de Superior de Sommelier, només per ser lectors de www.cupatges.cat.