El Gastroart se celebrarà el 28, 29 i 30 de setembre

| 04/08/2012 a les 16:58h
Arxivat a: Actualitat
La fira, que enguany arriba a la quarta edició té com a objectiu la promoció dels productes gastronòmics de proximitat
Hostalric acollirà els dies 28, 29 i 30 de setembre una nova edició de la fira Gastroart, emmarcada en la tradicional celebració de Sant Miquel, durant la qual els visitants podran gaudir de degustacions gastronòmiques, veure demostracions d’oficis artesans, participar en tallers infantils d’artesania i de gastronomia, maridatges…

Gastroart ve precedida de tres edicions, la darrera de les quals va comptar amb més de deu mil visitants. L’organització de la fira es mostra satisfeta amb la implicació creixent de la població i dels participants que ha permès consolidar la fira en el calendari d'activitats i convertir-la en un referent principalment en les demarcacions de Barcelona i Girona.

Hostalric, un referent en la gastronomia gourmet
L'aposta d'Hostalric com a ciutat capdavantera en la promoció de la gastronomia catalana es reforça amb el Domus Sent Soví, que s'inaugurarà un dia abans de la fira, el 27 de setembre.

El centre té l’objectiu de fomentar l’interès i el coneixement pel patrimoni gastronòmic del país com a element d’identitat, a través de la combinació de tradició i innovació per descobrir i valorar els productes de la terra. Domus Sent Soví vol crear oportunitats de negoci a la vila posicionant Hostalric com a un referent arreu de Catalunya. Segons va manifestar l’alcalde, Josep Frias “aquest espai ha de servir de motor per a l’economia d’Hostalric, ens ha de permetre posicionar-nos en els mapes del turisme a Catalunya i ser una bona opció per a la instal•lació d’empreses als nostres polígons i als nostres carrers”.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit 5 dels millors vins monovarietals segons "La Guia de Vins de Catalunya"
Imatge il·lustrativa
Xavi Bassa
Algunes olors en els vins són conseqüència d'algun defecte