El Gastroart se celebrarà el 28, 29 i 30 de setembre

| 04/08/2012 a les 16:58h
Arxivat a: Actualitat
La fira, que enguany arriba a la quarta edició té com a objectiu la promoció dels productes gastronòmics de proximitat
Hostalric acollirà els dies 28, 29 i 30 de setembre una nova edició de la fira Gastroart, emmarcada en la tradicional celebració de Sant Miquel, durant la qual els visitants podran gaudir de degustacions gastronòmiques, veure demostracions d’oficis artesans, participar en tallers infantils d’artesania i de gastronomia, maridatges…

Gastroart ve precedida de tres edicions, la darrera de les quals va comptar amb més de deu mil visitants. L’organització de la fira es mostra satisfeta amb la implicació creixent de la població i dels participants que ha permès consolidar la fira en el calendari d'activitats i convertir-la en un referent principalment en les demarcacions de Barcelona i Girona.

Hostalric, un referent en la gastronomia gourmet
L'aposta d'Hostalric com a ciutat capdavantera en la promoció de la gastronomia catalana es reforça amb el Domus Sent Soví, que s'inaugurarà un dia abans de la fira, el 27 de setembre.

El centre té l’objectiu de fomentar l’interès i el coneixement pel patrimoni gastronòmic del país com a element d’identitat, a través de la combinació de tradició i innovació per descobrir i valorar els productes de la terra. Domus Sent Soví vol crear oportunitats de negoci a la vila posicionant Hostalric com a un referent arreu de Catalunya. Segons va manifestar l’alcalde, Josep Frias “aquest espai ha de servir de motor per a l’economia d’Hostalric, ens ha de permetre posicionar-nos en els mapes del turisme a Catalunya i ser una bona opció per a la instal•lació d’empreses als nostres polígons i als nostres carrers”.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
01/01/1970
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
01/01/1970
El 100% de la recaptació serà donada a l'Hospital Sant Joan de Déu
01/01/1970
El darrer any, Japó ha incrementat el consum de Caves Premium un 12% | La revista japonesa Wands Magazine prepara un especial sobre els Caves de Paratge Qualificat