Menjar a la Taverna del Clínic

| 04/07/2012 a les 12:26h
Arxivat a: Opinió
Tapes d'Alçada
Ara que estan de moda aquests vins denominats “…d'alçada”, he volgut relacionar la qualitat i cura d'aquesta taverna (quin nom més bonic, això de tabernacle o taverna com lloc de reunió), amb l'esment “d'alçada” com a senyal de qualitat: qualitat de les matèries primeres, elaboració, presentació, sabor, delicadesa i servei (fonamental!). Però hi ha més: una carta rica i variada, un assortit de formatges nacionals i internacionals gairebé únic a Barcelona, acompanyat d'una bona carta de vins, tant escumosos com tranquils, dolços, etc.... I sobretot a bon preu!! 
En aquesta insigne Taverna del Clínic, la carta és realment una meravella. Vins molt buscats, del gust d'una clientela exigent i del sommelier Manu Simôes, perquè aquesta és l'altra, aquesta Taverna compta amb dos sommeliers titulats, dos professionals del màxim nivell, i amb la màxima implicació del propietari:  “El fet que un negoci d'hostaleria compti amb el servei d'un professional ben format com és el cas d'un sommelier, doncs permet que els vins siguin més barats i es pugui beure millor” Amb independència de les famoses “patates braves”, cal destacar les combinacions de mar i muntanya, com són els peixos amb boletus edulis o els peus de porc amb espardenyes, sense menysprear el generós calibre de les gambes de Palamós, així com els entrants que t'inicien en frescor... dignes d'acompanyar per una gran selecció de vins..... que Manuel Simôes en el servei i el seu germà a la cuina dirigeixen com si d'una orquestra es tractés. Diuen que Eurovegas es muntarà allà on l'esposa del magnat mengi millor, on trobi la millor gastronomia... doncs amics, jo crec que no han de buscar més, ja que Barcelona i Catalunya segueixen estant al capdavant tant en sabors i plaers, com en colors i textures.

Salut!!

Taverna del Clínic, c/ Rosselló 155 - 08036 Barcelona
Tel. 93 410 42 21

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
La presentació s’ha fet aquest dilluns al teatre Bartrina de Reus davant la presència d’uns 150 amics i col·laboradors del celler.
Imatge il·lustrativa
​La DO Empordà organitza un cicle de tastos de vins a monestirs empordanesos per descobrir el seu passat vinícola | Tots els caps de setmana del mes de novembre es programa la visita a un antic monestir empordanès que inclou un tast dels vins produïts en el seu antic domini
Guanyadors de l'edició de la cursa de l'any passat
Guanyadors de l'edició de la cursa de l'any passat
La cursa es farà el pròxim diumenge 27 d’octubre i tota la recaptació anirà per la Marató de TV3