'Vi, Moments, Persones', de Ruth Troyano, guanya el III Concurs BlocDOCat

| 27/06/2012 a les 14:45h
Arxivat a: Actualitat
El Jurat ha volgut atorgar també dos mencions especials als blocs de Ramon Francàs i Joan Gómez Pallarès
El bloc Vi, Moments, Persones, de la periodista Ruth Troyano, ha resultat el guanyador del III Concurs BlocDOCat, que organitza cada dos anys la Denominació d’Origen Catalunya. La guanyadora ha rebut de mans del president de la DO Catalunya, Xavier Pié, i del Conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, un xec per un valor de 3.000€. El Jurat ha volgut atorgar també dos mencions especials. Una de les mencions ha estat per al bloc Vi Franc del periodista Ramon Francàs, en considerar-lo tota una referència informativa del sector. La segona menció ha estat per al bloc De Vinis d’en Joan Gómez Pallarès, pel seu recorregut el manteniment d’una altíssima qualitat durant la seva trajectòria. El jurat del concurs, un grup independent i multidisciplinari de professionals, ha estat format per en Xavier Ayala, president de l’Associació Catalana de Sumillers; el guanyador de la segona edició del BlocDOCat, Jaume Aguadé; el responsable de promoció de l’INCAVI, Salvador Rovira; el director de l’Associació Vinícola Catalana, Joan Gil; la periodista de Vilaweb Montse Serra; el periodista especialitzat en el món rural, Joan Albert Argerich; el dissenyador Joan Maria Vinyes i el secretari de la DO Catalunya, Anton Castellà. El lliurament de premis ha tingut lloc a la Sala Golden i Terrassa de l’emblemàtic El Molino, on els convidats han pogut degustar també un maridatge de vins DO Catalunya i alguns productes amb distintiu de qualitat i indicació geogràfica del país, com ara la DOP Avellana de Reus, l’oli DOP Siurana, la nova IGP Pa de Pagès Català, la IGP Llonganissa de Vic i la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya i la IGP Pollastre i Capó del Prat. 
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’associació Terra de Garnatxes, formada pels cellers Clos Figueras, Edetària, Finca Viladellops, Lagravera, La Vinyeta i Vinyes Domènech, ha elaborat un vi solidari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El centre oferirà estudis sobre la dieta mediterrània i la ciència de la nutrició, vinculats a la salut pública, la sostenibilitat i el coneixement culinari