'Vi, Moments, Persones', de Ruth Troyano, guanya el III Concurs BlocDOCat

| 27/06/2012 a les 14:45h
Arxivat a: Actualitat
El Jurat ha volgut atorgar també dos mencions especials als blocs de Ramon Francàs i Joan Gómez Pallarès
El bloc Vi, Moments, Persones, de la periodista Ruth Troyano, ha resultat el guanyador del III Concurs BlocDOCat, que organitza cada dos anys la Denominació d’Origen Catalunya. La guanyadora ha rebut de mans del president de la DO Catalunya, Xavier Pié, i del Conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, un xec per un valor de 3.000€. El Jurat ha volgut atorgar també dos mencions especials. Una de les mencions ha estat per al bloc Vi Franc del periodista Ramon Francàs, en considerar-lo tota una referència informativa del sector. La segona menció ha estat per al bloc De Vinis d’en Joan Gómez Pallarès, pel seu recorregut el manteniment d’una altíssima qualitat durant la seva trajectòria. El jurat del concurs, un grup independent i multidisciplinari de professionals, ha estat format per en Xavier Ayala, president de l’Associació Catalana de Sumillers; el guanyador de la segona edició del BlocDOCat, Jaume Aguadé; el responsable de promoció de l’INCAVI, Salvador Rovira; el director de l’Associació Vinícola Catalana, Joan Gil; la periodista de Vilaweb Montse Serra; el periodista especialitzat en el món rural, Joan Albert Argerich; el dissenyador Joan Maria Vinyes i el secretari de la DO Catalunya, Anton Castellà. El lliurament de premis ha tingut lloc a la Sala Golden i Terrassa de l’emblemàtic El Molino, on els convidats han pogut degustar també un maridatge de vins DO Catalunya i alguns productes amb distintiu de qualitat i indicació geogràfica del país, com ara la DOP Avellana de Reus, l’oli DOP Siurana, la nova IGP Pa de Pagès Català, la IGP Llonganissa de Vic i la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya i la IGP Pollastre i Capó del Prat. 
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc del Massís del Garraf, un negre empordanès i un cava de Sant Martí Sarroca
Imatge il·lustrativa
El gran contrast tèrmic entre dia i nit i el clima continental li aporten més intensitat de sabor, aroma i fruita.
Imatge il·lustrativa
Després de ser embotellats, romandran un mínim de 6 mesos al celler per aconseguir un afinament òptim