'Vi, Moments, Persones', de Ruth Troyano, guanya el III Concurs BlocDOCat

| 27/06/2012 a les 14:45h
Arxivat a: Actualitat
El Jurat ha volgut atorgar també dos mencions especials als blocs de Ramon Francàs i Joan Gómez Pallarès
El bloc Vi, Moments, Persones, de la periodista Ruth Troyano, ha resultat el guanyador del III Concurs BlocDOCat, que organitza cada dos anys la Denominació d’Origen Catalunya. La guanyadora ha rebut de mans del president de la DO Catalunya, Xavier Pié, i del Conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, un xec per un valor de 3.000€. El Jurat ha volgut atorgar també dos mencions especials. Una de les mencions ha estat per al bloc Vi Franc del periodista Ramon Francàs, en considerar-lo tota una referència informativa del sector. La segona menció ha estat per al bloc De Vinis d’en Joan Gómez Pallarès, pel seu recorregut el manteniment d’una altíssima qualitat durant la seva trajectòria. El jurat del concurs, un grup independent i multidisciplinari de professionals, ha estat format per en Xavier Ayala, president de l’Associació Catalana de Sumillers; el guanyador de la segona edició del BlocDOCat, Jaume Aguadé; el responsable de promoció de l’INCAVI, Salvador Rovira; el director de l’Associació Vinícola Catalana, Joan Gil; la periodista de Vilaweb Montse Serra; el periodista especialitzat en el món rural, Joan Albert Argerich; el dissenyador Joan Maria Vinyes i el secretari de la DO Catalunya, Anton Castellà. El lliurament de premis ha tingut lloc a la Sala Golden i Terrassa de l’emblemàtic El Molino, on els convidats han pogut degustar també un maridatge de vins DO Catalunya i alguns productes amb distintiu de qualitat i indicació geogràfica del país, com ara la DOP Avellana de Reus, l’oli DOP Siurana, la nova IGP Pa de Pagès Català, la IGP Llonganissa de Vic i la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya i la IGP Pollastre i Capó del Prat. 
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El Corpinnat està elaborat amb un xarel·lo molt madur, amb una parellada fresca i més 60 mesos de criança
Imatge il·lustrativa
Els Sakura Women's Wine Awards, una de les principals cites amb el vi de país asiàtic, han premiat amb la Medalla Doble Or el cava Vilarnau Brut Reserva Orgànic i amb Medalla d'Or a Vilarnau Rosé Delicat.
Treballadors de Torres a principis del segle XX
Treballadors de Torres a principis del segle XX | Foto: Família Torres
‘Casa Torres y Compañía, cosechero y exportadora de vino’ es va fundar el 1870 | La cinquena generació de Família Torres se centra en elaborar vins singulars i en recuperar varietats ancestrals per adaptar-se al canvi climàtic