El CETT-UB inicia a l’octubre la XI edició del curs de sommeliers

| 19/06/2012 a les 15:08h
Arxivat a: Actualitat
Professionals de prestigi com Agustí Torelló, Juan Muñoz,  Ferran Centelles i César Cánovas entre d’altres, col·laboren en la impartició del curs
 
El proper mes d’octubre l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB inicia la XI edició del Curs d’especialització amb diploma d’extensió universitària de Sommeliers, una professió que en els darrers anys ha vist ampliades les seves sortides professionals i que requereix d’estudis cada cop més especialitzats. Amb una durada de dos anys, aquest curs ha adequat els continguts a les noves necessitats del sector i continua comptant amb el reconeixement de la ”Associació Catalana de Sommeliers”, la “Unión de Asociaciones Españolas de Sommeliers” i “Fivin”. El quadre docent, format per professors amb contrastada experiència en el sector de l’enologia, la viticultura, la restauració i la comercialització de vins, compta amb la col·laboració de professionals de reconegut prestigi com Agustí Torelló (Enòleg i Director de les Caves Agustí Torelló Mata), Juan Muñoz (President de la Unión de Asociación Española de Sumilleres), Ferran Centelles (Sommeliers de elbullifoundation) o César Cánovas (Cap de sommeliers de Món Vínic), entre d’altres. El curs, amb un total de 40 crèdits europeus, utilitza una metodologia que combina els continguts teòrics amb la pràctica i aprofundeix en els tasts organolèptics on s’analitzen més de 250 referències tant d’àmbit nacional com internacional. Les classes del primer curs s’iniciaran l’1 d’Octubre i finalitzaran a finals de juny de 2013. La impartició de les classes es realitzarà els dilluns de 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 18.00h a les aules de tecnologia aplicada del CETT. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Els germans Paco i Toni de la Rosa Torelló
Els germans Paco i Toni de la Rosa Torelló
Sergi Cortés
Entrevistem als germans Paco i Toni de la Rosa Torelló | Ens parlen de la creació d’una DO d’escumosos del Penedès, de Corpinnat, de la verema, de les puntuacions Parker...
Imatge il·lustrativa
El passat cap de setmana, 5.740 persones van passar per la VII edició de la #festaveremaoller | ​El dilluns 16, el celler va organitzar la jornada professional per a clients i amics amb el tradicional sopar de verema i enguany amb una assistència rècord de 1.060 persones