Torna Caràcters de vi al Mas Sorrer

| 01/06/2012 a les 09:01h
Arxivat a: Actualitat
L'esdeveniment serà aquest dissabte de les 11 del matí a les 8 del vespre
El proper 2 de juny, de les 11:00 h. fins a les 20:00 h., torna Caràcters de vi al Mas Sorrer, una festa pensada i creada per apropar el món del vi i els seus creadors al consumidor final. Un esdeveniment apadrinat per Nora Navas i Helena Pla, tots dos amants del vi i de la bona gastronomia. Nora Navas va rebre la Concha de Plata a la Millor Actriu en el Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià pel seu paper en la pel·lícula Pa negre d'Agustí Villaronga. Helena Pla, actriu en diverses sèries de la TV3, com Crakòvia, El Cor de la Ciutat i Fora de Sèrie. Una jornada poc convencional on més de 20 viticultors de diferents denominacions d'origen donaran cara als seus vins i productes derivats, i explicaran per què el seu vi és d'aquesta manera i no d'una altra. Descobrirem els caràcters dels vins i les personalitats dels seus elaboradors a través de diverses activitats lúdiques i interactives. Mas Sorrer crea un circuit amb l'originalitat de les seves propostes, on convida a la gent a descobrir coses del vi i a gaudir d'una diada al seu jardí. Una oportunitat única per conèixer de primera mà alguns dels millors creadors de vi del nostre país: Eccoci Wine, TerraRemota, Celler Arché Pagès, Maria Casanovas Cava, Clos Mogador, Venus la Universal, Celler Mas Eugeni, Celler Can Sais, Celler Tern, Celler Escoda- Sanahuja, Mas Oller, Sota els Àngels, Mas Comtal, Bodega Romo, Finca Viladellops, Roca De Les Dotze, Mas Pesadita, Celler Laurona, Cuvée 3000 i Vinyes d’Olivardots. Entre d'altres activitats, els assistents es convertiran en sumillers i enòlegs per un dia en què, a través d'un tast a cegues, triaran un vi nou que sortirà al mercat gràcies a la iniciativa de Tu eliges el vino. També podran participar en un Concurs de nassos on la gent posi en pràctica sense pretensions les seves qualitats olfactives; per això l'organització facilita un mostrari de les diferents olors que es troben als vins exposats. El guanyador del concurs s'endurà un fantàstic lot dels vins exposats. Música en directe tot el dia, tallers pels més petits, i fins i tot una botiga amb vinils antics per fer les delícies dels més curiosos. Preu únic de 20€, que inclou els tastos, les activitats i el dinar servit per l'equip de Mas Sorrer a través de les seves parades de productes frescos: un altre motiu per desplaçar-se ja que, amb una caracterització divertida, els de Mas Sorrer et traslladen al ben mig d'un mercat on s'ofereix un “show cooking”. Per aquesta ocasió, el menú serà risotto, peix, marisc i la millor vedella de Girona. 
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Quatre vins blancs i dos escumosos són la recomanació de la setmana de Ramon Francàs | Tots ells valen menys de 6 euros i estan pensats per refrescar-nos pels pròxims dies de calor
Imatge il·lustrativa
Laura Conde | 1 comentari
La Laura Conde ens proposa una ruta per les millors hamburgueseries de Barcelona
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull | 1 comentari
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?