Torna Caràcters de vi al Mas Sorrer

| 01/06/2012 a les 09:01h
Arxivat a: Actualitat
L'esdeveniment serà aquest dissabte de les 11 del matí a les 8 del vespre
El proper 2 de juny, de les 11:00 h. fins a les 20:00 h., torna Caràcters de vi al Mas Sorrer, una festa pensada i creada per apropar el món del vi i els seus creadors al consumidor final. Un esdeveniment apadrinat per Nora Navas i Helena Pla, tots dos amants del vi i de la bona gastronomia. Nora Navas va rebre la Concha de Plata a la Millor Actriu en el Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià pel seu paper en la pel·lícula Pa negre d'Agustí Villaronga. Helena Pla, actriu en diverses sèries de la TV3, com Crakòvia, El Cor de la Ciutat i Fora de Sèrie. Una jornada poc convencional on més de 20 viticultors de diferents denominacions d'origen donaran cara als seus vins i productes derivats, i explicaran per què el seu vi és d'aquesta manera i no d'una altra. Descobrirem els caràcters dels vins i les personalitats dels seus elaboradors a través de diverses activitats lúdiques i interactives. Mas Sorrer crea un circuit amb l'originalitat de les seves propostes, on convida a la gent a descobrir coses del vi i a gaudir d'una diada al seu jardí. Una oportunitat única per conèixer de primera mà alguns dels millors creadors de vi del nostre país: Eccoci Wine, TerraRemota, Celler Arché Pagès, Maria Casanovas Cava, Clos Mogador, Venus la Universal, Celler Mas Eugeni, Celler Can Sais, Celler Tern, Celler Escoda- Sanahuja, Mas Oller, Sota els Àngels, Mas Comtal, Bodega Romo, Finca Viladellops, Roca De Les Dotze, Mas Pesadita, Celler Laurona, Cuvée 3000 i Vinyes d’Olivardots. Entre d'altres activitats, els assistents es convertiran en sumillers i enòlegs per un dia en què, a través d'un tast a cegues, triaran un vi nou que sortirà al mercat gràcies a la iniciativa de Tu eliges el vino. També podran participar en un Concurs de nassos on la gent posi en pràctica sense pretensions les seves qualitats olfactives; per això l'organització facilita un mostrari de les diferents olors que es troben als vins exposats. El guanyador del concurs s'endurà un fantàstic lot dels vins exposats. Música en directe tot el dia, tallers pels més petits, i fins i tot una botiga amb vinils antics per fer les delícies dels més curiosos. Preu únic de 20€, que inclou els tastos, les activitats i el dinar servit per l'equip de Mas Sorrer a través de les seves parades de productes frescos: un altre motiu per desplaçar-se ja que, amb una caracterització divertida, els de Mas Sorrer et traslladen al ben mig d'un mercat on s'ofereix un “show cooking”. Per aquesta ocasió, el menú serà risotto, peix, marisc i la millor vedella de Girona. 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Els que tenen un preu de tres dígits són fruit d'un cúmul de singularitats que els cellers fan prevaldre per distingir-se | Tenir paciència és necessari per gaudir de moltes d'aquestes ampolles, ja que algunes han tardat fins i tot dues dècades a sortir al mercat
Zhou Mengxin
Zhou Mengxin | restaurant Somiatruites
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Zhou Mengxin, coxef del restaurant Somiatruites d'Igualada (Barcelona), és la protagonista d'aquesta nova entrega de "Cuineres i Vi"
Imatge il·lustrativa
Our Critic’s Best Wine Moments of 2019 destaca la varietat ancestral Pirene cultivada a Sant Miquel de Tremp | Salmos 2015 y Reserva Real 2015, ambdós inclosos en llistats ‘Top 100’