Restaurants catalans. Ressenyes sobre restaurants de Catalunya
amovino
Imatge il·lustrativa
18/09/2020
Avui divendres, per celebrar el dia internacional de la Garnatxa, Amovino ofereix un sopar maridat amb els vins de Vinyes Domènech
entrevista
Laia Castell de La Gurmeteria
Laia Castell de La Gurmeteria
Sergi Cortés
08/09/2020
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
entrevista
Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer
Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer
Sergi Cortés
03/09/2020
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Francesc Molins, propietari i director de Cal Xirricló de Balaguer ens respon unes preguntes
entrevista
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or | El Cigró d'Or
Sergi Cortés
31/07/2020
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Oriol Llavina, d'El Cigró d'Or, ens respon unes preguntes
entrevista
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta | Grup Villa Retiro
Sergi Cortés
22/07/2020
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Fran López, del restaurant Villa Retiro de Xerta ens respon les preguntes
restaurant de truites
Interior del Flash Flash, al carrer La Granada del Penedès, a Barcelona.
Interior del Flash Flash, al carrer La Granada del Penedès, a Barcelona. | Cecilia Diaz Betz
Lourdes López
12/07/2020
Leopoldo Pomés i Alfonso Milà van aliar-se obrint el 1970 un local avançat al seu temps en cuina i estètica que va fer de la proteïna d'ou el seu emblema.
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
08/07/2020
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
hamburgueseries de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Laura Conde | 1 comentari
03/07/2020
La Laura Conde ens proposa una ruta per les millors hamburgueseries de Barcelona
CUINERES I VI
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull | 1 comentari
02/07/2020
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
entrevista
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona.
L'Eli, el Damià i el Gerard són copropietaris del Vicus de Pals, i guanyadors de la Categoria A del Cartaví a Girona. | Vicus
Sergi Cortés
25/06/2020
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | El Gerard, l'Eli i el Damià, copropietaris del Vicus de Pals, ens posen al dia del futur inmediat post Covid-19
gastronomia
Delivery de La Mundana
Delivery de La Mundana
Lourdes López
13/06/2020
Restaurants fan mans i mànigues per obrir aquests dies amb un aforament del 40% i amb l’opció de l’entrega a domicili com a pulmó per fer caixa. Però molts cops no surt a compte
maridatges
Imatge il·lustrativa
15/05/2020
Recorrem 5 restaurants de la província de Lleida perquè els seus xefs ens proposin plats típics dels seus establiments i els maridin amb vins de la DO Costers del Segre
coronavirus
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
08/05/2020
Artcava recorre a Verkami per a crear un Wine & Cava Bar i una sala de tast al Penedès, dins de dos contenidors marítims
Imatge il·lustrativa
07/05/2020
El celler de Capçanes ha volgut homenatjar els restauradors fent-los participar en una sèrie de vídeos
cuina on-line
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
Laura Conde
24/04/2020
Idees per ampliar els receptaris de la mà dels millors xefs del moment.
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
11/04/2020
El confinament està fent aflorar els dots culinaris més inesperats a cadascú de nosaltres | La Laura Conde ens ensenya 8 errors que no podem cometre quan fem croquetes
entrevista
Carles Aymerich, sumiller de Mas Marroch, d'El Celler de Can Roca
Carles Aymerich, sumiller de Mas Marroch, d'El Celler de Can Roca
Sergi Cortés | 1 comentari
10/04/2020
Entrevista amb Carles Aymerich, ​​​sommelier de Mas Marroch -El Celler de Can Roca-.
CUINERES I VI
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
10/02/2020
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
Restaurant Bages964
Restaurant Bages964 | Oscar Mata
27/01/2020
Wine Bar i restaurant Bages964 són les dues experiències gastronòmiques que culminen la segona fase del projecte d'ampliació del celler.
amovino
Nicolas, Lili i Guilhem, de la vinoteca Amovino. Foto: AMovino
Nicolas, Lili i Guilhem, de la vinoteca Amovino. Foto: AMovino
Sergi Cortés
18/12/2019
Nicolas, de Lyon, Guilhem, de Beziers, i Lili, nascuda a Normandia, són els tres socis d’Amovino, una vinoteca situada al carrer Aribau i dedicada exclusivament als vins del principat, del Rosselló i de les Illes Balears.
Pàgina 1 de 3