Formació en tots els àmbits del sector vinícola i gastronòmic
CIÈNCIA
L'experiment s'ha fet amb ratolins
L'experiment s'ha fet amb ratolins | EP
15/06/2022
La ingesta d'aquesta substancia modifica el cervell de tal manera que perfecciona la capacitat de processar la informació
Imatge il·lustrativa
Xavi Bassa | 1 comentari
05/04/2022
Ara que les coses tornen a la normalitat i ja podem començar a anar pels llocs a tastar vins multitudinàriament, tornen aquells salons i presentacions, on hom (i don) pot anar a fer "el mec"
La presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens i la directora general de l'INCAVI, Alba Balcells, signant el conveni
La presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens i la directora general de l'INCAVI, Alba Balcells, signant el conveni
16/03/2022
L'INCAVI i l'Associació Catalana de Sommeliers asignen un conveni per una millor divulgació del vi català als restaurants
Wine Innovation Week
Imatge il·lustrativa
26/02/2022
Del 9 a l’11 de març es faran diverses sessions de demostracions, conferències i networking organitzades per INNOVI
formació
Imatge il·lustrativa
14/02/2022
Al pròxim març arranca la sisena convocatòria del curs especialitzat en comunicació, marca, SEO, publicitat digital, xarxes socials o enoturisme al sector del vi
Imatge il·lustrativa
14/02/2022
Wine Aspects llança el nou curs, que inclou sessions privades de conversa i tast
Camp d'experimentació on es pot diferenciar l'efecte del míldiu sobre una varietat resistent i una de no resistent
Camp d'experimentació on es pot diferenciar l'efecte del míldiu sobre una varietat resistent i una de no resistent | INCAVI
03/02/2022
L'INCAVI reforça l’estudi de varietats resistents al míldiu i a l’oïdi amb la continuïtat d’un projecte que es desenvolupa a tot l’estat espanyol
Taps de suro
Taps de suro | Xphere - creative commons
Màrius Fuertes
31/01/2022
A Catalunya més del 90% de les suredes -boscos d'alzina surera- es troben a les comarques gironines.
Imatge il·lustrativa
26/01/2022
Els tastos formatius s'enmarquen dinsdels actes de celebració del seu 20è aniversari de la DO Montsant
Vinya de pansa blanca de Can Matons sobre sauló
Vinya de pansa blanca de Can Matons sobre sauló | Can Matons
Màrius Fuertes
12/01/2022
El vi neix a la vinya, és a dir, que amb un bon raïm podrem fer un bon vi si en som capaços, objectiu impossible amb un raïm de poca qualitat.
varietats
Imatge il·lustrativa
03/01/2022
La Parellada és una de les varietats tradicionals del Cava | Plantada en alçada produeix també grans vins, us en proposem 3
cava
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
15/12/2021
Recuperem i actualitzem un article per explicar que es pot gaudir del cava sense entendre-hi... però segurament menys. Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
arqueologia
Sector nord de la ciutat grega d'Empúries, amb l'esperó rocallós i el penya-segat de l'antiga façana litoral
Sector nord de la ciutat grega d'Empúries, amb l'esperó rocallós i el penya-segat de l'antiga façana litoral | ACN
08/12/2021
Les excavacions fan visible el penya-segat on s'assentava la ciutat i l'esperó rocallós que protegia el primer port
gintònic perfecte
Imatge il·lustrativa
Pixabay
09/11/2021
Guia pràctica per preparar-nos el millor gintònic a casa
Curs de poda de respecte
El
El | Acadèmia de Poda
Sergi Cortés
05/10/2021
El curs està organitzat per la Universitat Rovira i Virgili, l'Acadèmia de Poda d’INNOVI i la consultora Simonit&Sirch - Vine Master Pruners
formació
Imatge il·lustrativa
21/09/2021
Comunicació, marca, SEO, publicitat digital, xarxes socials o enoturisme són algunes de les matèries d'un postgrau 100% online que ja ha format a més de 100 alumnes.
Toni Sànchez Ortiz
Toni Sànchez Ortiz
Toni Sànchez Ortiz
Ruth Troyano | 3 comentaris
30/08/2021
L’enòleg Toni Sànchez Ortiz analitza a la seva tesi doctoral el comportament de les varietats autòctones del Priorat en un escenari d’estrés hídric i canvi climàtic i obté un excel·lent Cum Laude
maceració carbònica
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
30/07/2021
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Per saber-ne més
Imatge il·lustrativa
Pexels
Sergi Cortés | 1 comentari
27/06/2021
De què parlem quan parlem de vi? | Us expliquem 10 termes que s'utilitzen molt habitualment
Els Vins Escumosos al Món
Imatge il·lustrativa
24/05/2021
Enoaula impartirà el pròxim dilluns 31 de maig un seminari de grans escumosos a càrrec de Roc Gramona
Pàgina 1 de 4