Formació en tots els àmbits del sector vinícola i gastronòmic
Maridatges
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
12/04/2021
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
OFERTA DE FEINA
Murphy-Goode Wine ofereix 10.000 dòlars al mes i casa pagada durant un any
Murphy-Goode Wine ofereix 10.000 dòlars al mes i casa pagada durant un any
24/03/2021
El celler Murphy-Goode Wine, on l'amistat i el bon humor són gairebé més importants que els vins, busca un candidat per treballar amb el seu enòleg Dave Ready Jr. | Per optar a ser escollit, s'ha d'enviar, abans del 30 de juny, un vídeo currículum explicant perquè creus que és la feina dels teus somnis
Lluís Giralt, investigador i tècnic de l'INCAVI
Lluís Giralt, investigador i tècnic de l'INCAVI
18/03/2021
Entrevistem a Lluís Giralt Vidal, tècnic investigador del Servei de Viticultura, Enologia i Ampelografia de l’INCAVI
Imatge il·lustrativa
08/02/2021
“English for Wine Lovers Online” és el primer curs disponible
Roc Gramona creu que ja ha arribat l’hora de dignificar i significar la importància de la poda
Roc Gramona creu que ja ha arribat l’hora de dignificar i significar la importància de la poda | Roc Gramona
Ruth Troyano | 2 comentaris
25/01/2021
​​​«Simont i Sirch havien observat que hi havia un problema compartit a totes les regions de vi del món que era la mort prematura de les vinyes i la propagació de malalties a la fusta...​​​»
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
25/01/2021
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius
Vins dolços catalans
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
24/08/2020
Descobreix tot el que has de saber sobre els vins ideals per tancar un bon àpat | Formen part de la tradició gastronòmica de molts indrets, però s'ha perdut el costum de prendre'n
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
08/07/2020
La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre | Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.
Imatge il·lustrativa
Xavi Bassa
12/05/2020
Ara que esteu més temps a casa, per raons que tots sabem, us proposo uns exercicis amb 5 formatges i 5 vins, tots ells de productors catalans, als que hem de donar suport en aquests moments i en els que vindran.
cuina on-line
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
Laura Conde
24/04/2020
Idees per ampliar els receptaris de la mà dels millors xefs del moment.
Imatge il·lustrativa
08/04/2020
"Wine Lessons at Home" és un conjunt d'exercicis didàctics sobre vi en anglès que s’ofereixen en obert a través del web wineaspects.info
Associació Autisme amb Futur
Imatge il·lustrativa
05/03/2020
L’acte “Catalunya entre Copes: Brindis Final” tindrà lloc el 28 de març de 18.30 a 22h a la Capella del Vinseum de Vilafranca Del Penedès.
El concurs de tast per parelles es desenvolupa a la Llotja de Mar
El concurs de tast per parelles es desenvolupa a la Llotja de Mar | Vila Viniteca
09/01/2020
El proper 1 de març se celebrarà a Barcelona la 13a edició del Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
15/10/2019
Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes
Imatge il·lustrativa
03/10/2019
La DO Catalunya i la Macarena Muñoz, amb la col·laboració de Cupatges, ens mostraran consells per gaudir dels vins fugint de complexos i de clixés | Aquí va la primera entrega, ¿Blancos con pescado y tintos con carne?
Imatge il·lustrativa
02/09/2019
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
erotisme i vi
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
15/07/2019
Un dels cursos dels Juliols de la UB explora, al Penedès, el món de l’erotisme i l’hedonisme en el món del vi | “Les olors poden transportar-nos a moments emocionals des del passat més eficaçment que els sons o les imatges” | “Mitjançant el vi podem traçar un recorregut pel plaer que va des de la pell del raïm fins a l'excitació emocional”
Imatge il·lustrativa
24/05/2019
Per primer cop s’oferirà un taller de vinificació d’espumosos ancestrals
Imatge il·lustrativa
20/05/2019
Amb el codi EBCU10, tots els alumnes obtindran un 10% de descompte en la formació de Superior de Sommelier, només per ser lectors de www.cupatges.cat.
Imatge il·lustrativa
07/05/2019
Win-Tasting serà una gran competició on els aspirants afrontaran una proba tipus test i els finalistes realitzaran un tast a cegues oral davant d’un jurat internacional i tota l’audiència. Un repte per als més competitius. | Es nombrarà a l’”OW Best of the Best Students of The Year”, el millor alumne de tots aquests 10 anys d’Outlook Wine, “The Barcelona Wine School”
Pàgina 1 de 3