Restaurants catalans. Ressenyes sobre restaurants de Catalunya
gastronomia
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
25/11/2017
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
Gastronomia
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin. | NacióDigital
23/11/2017
Les tres estrelles Michelin de l'ABaC de Jordi Cruz i les noves incorporacions fan engreixar la llista de restaurants catalans amb el guardó d'excel·lència culinària
Gastronomia
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin | ACN
Sergi Ambudio
23/11/2017
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar obtenen el segon estel mentre que el Caelis, el Castell Peralada i Enigma entren per primera vegada a la prestigiosa llista
Barcelona: ordenança de terrasses
Els restauradors després de presentar la iniciativa sobre terrasses | Jordi Bes
Jordi Bes | 1 comentari
01/08/2017
El Gremi de Restauració presenta una iniciativa per obligar a tramitar la seva proposta de canvi de normativa
gastronomia
04/07/2017
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
DO Catalunya
Barnabier | Barnabier
09/05/2017
Brasserie Flo, Barnabier i Restaurant 2007 a La Fuliola han estat els restaurants adherits amb els que hem conversat
restaurants
11/04/2017
Descobreix com és l'interior dels dormitoris del restaurant garrotxí | Les imatges han tingut més de 2 milions de visualitzacions
restaurants
Els finalistes i els premiats, juntament amb la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, al Palau de Pedralbes | Associació Vinícola Catalana
04/04/2017
Els restaurants Winsor, Ospi, Villa Retiro, La Boscana i Vicus guanyen els Premis Cartavi 2016 en la categoria A | Josep Roca, sommelier i cap de sala del Celler Can Roca rep el premi especial d’aquesta edició
gastronomia
22/03/2017
La fundació ha realitzat un anàlisi de la cuina autòctona i de les cartes dels establiments de Grandvalira-Saetde amb l’objectiu de potenciar la gastronomia andorrana | L’objectiu del projecte és crear coneixement de la cuina andorrana als restaurants de l’estació i que aquest sigui un element diferenciador respecte altres destinacions
restaurants
02/03/2017
A l'hora de reservar taula en un restaurant, les possibilitats són d'allò més inversemblants | Menjar penjat amb una grua a 50 metres d'alçada, despullat amb la teva parella, al fons de l'oceà índic o amb els ulls tapats | Aquí teniu algunes de les propostes gastronòmiques més extravagants del món
restaurants
14/11/2016
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
restaurants
05/09/2016
L'excap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del "dos palillos", cuina, investiga i reivindica el receptari gastronòmic en format de tapa.
restaurants
Marc Serrano Òssul
05/09/2016
Restaurants
11/08/2016
Xavier Sagristà i Toni Gerez -ex Restaurant Mas Pau- comandaran el nou espai gastronòmic del Grup
restaurants
Sergi Cortés | 1 comentari
27/05/2016
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?
restaurants
RESTAURANTS
28/01/2016
​El xef Marc Gascons porta al Restaurant Informal a figurar entre els millors 10 nous restaurants del món segons la CNN | La cadena de televisió nord-americana destaca el restaurant de Marc Gascons a Barcelona a la seva llista "On menjar al 2016"
Mercats
Nandu Jubany, a Can Jubany, a Calldetenes | Foto: Nandu Jubany
18/12/2015
Després d'augmentar un 2% el 2014, el valor del mercat de restaurants creixerà al voltant del 3% al tancament de 2015 | Els vint primers grups de restauració reuneixen de forma conjunta una quota de mercat del 11%, mentre que el total de cadenes de restaurants arriba al 30%, cinc punts més que el 2010, reflectint l'avanç de la concentració sectorial
RESTAURANTS
07/12/2015
Restaurant del Grup Peralada amb cuina de fusió andina-nikkei | Els cebiches i els makis es combinen a la perfecció en una cuina de producte, original i sorprenent
RESTAURANTS
Les Grands Buffets
16/11/2015
Per Marc Serrano Òssul
Pàgina 1 de 2