curiositats sobre el món del vi i la gastronomia
Imatge il·lustrativa
20/02/2019
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
19/02/2019
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
Celler Cooperatiu de Gandesa
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
19/02/2019
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Novetats
Imatge il·lustrativa
18/02/2019
Un vi fet amb Xarel·lo i Moscatell de gra petit, ecològic i pensat per un públic jove
Penedès
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
11/02/2019
El vitivinicultor de prestigi deixa la DO Penedès | Considera que “la DO Penedès s’ha de posar les piles i començar a obrir les mires”
La guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
08/02/2019
Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, han decidit fer “pas al costat” i han triat Carles Xuriguera i Romina Ribera per assumir l’autoria plena d’aquí dos anys a La Guia 2022
novetats
Imatge il·lustrativa
06/02/2019
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
segura viudas
Imatge il·lustrativa
05/02/2019
Segura Viudas renova el seu distintiu d'enoturisme sostenible i de qualitat | El proper 16 de febrer s’ha organitzat la Jornada de Poda, una activitat especial per descobrir aquest ofici centenari.
Imatge il·lustrativa
04/02/2019
L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia | La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
04/02/2019
Amb només 28 anys s'ha incorporat al celler del Bages amb l'objectiu de combinar les elaboracions consolidades amb noves d'estil "més radical"
Imatge il·lustrativa
02/02/2019
El Consell Regulador del Cava, l'Institut del Cava, Pimecava, les cooperatives, l'Associació de Viticultors del Penedès, Unió de Pagesos i JARC expressen la seva il·lusió per continuar treballant units per la competitivitat i el lideratge
comunicat do cava
Imatge il·lustrativa
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
30/01/2019
Els nou cellers que integren la marca han formalitzat avui la baixa de la DO Cava davant la falta de consens amb el Consell Regulador per permetre la convivència de les dues marques a l’etiqueta | Les primeres ampolles de Corpinnat sortiran al mercat aquesta primavera
vins ecològics
Salvador Batlle -Còsmic Vinyaters- a Le vin de mes amis
Salvador Batlle -Còsmic Vinyaters- a Le vin de mes amis | Jordi Bes
Jordi Bes
30/01/2019
Oferir elaboracions més curoses amb el medi afavoreix les vendes a l'estranger
Imatge il·lustrativa
25/01/2019
Vinya Celler Masia és una associació que aglutina els hereus dels antics pagesos que han passat de ser viticultors a ser vitivinicultors | El director general de l’Incavi, Salvador Puig, ofereix el Registre Vitivinícola de Catalunya com a eina de garantia a l’entitat
agricultura
Una zona de vinyes del Priorat
Una zona de vinyes del Priorat | ACN
23/01/2019
Crearan un banc de terres, que tingui una base de dades de les finques per recuperar i una altra d'interessats a explotar-les mitjançant acords
mercats
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
20/01/2019
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
ruta del vi do terra alta
Imatge il·lustrativa
17/01/2019
S'ha presentat la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
6 sommeliers, 6 penedès
Imatge il·lustrativa
17/01/2019
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien
biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
15/01/2019
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya
Pàgina 1 de 15