curiositats sobre el món del vi i la gastronomia
Novetats
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
10/12/2018
Presentem 24 novetats de vins tranquils d'aquest 2018, d'entre 6 i 150 euros | La propera setmana publicarem 24 novetats d'escumosos perquè aneu escollint els candidats a formar part de les taules nadalenques
Terra Alta
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
06/12/2018
​Un projecte per instal·lar 30 nous molins a la comarca fa témer que l'aposta pel vi i l'enoturisme es vegi afectada
FINCA ESPOLLA
Imatge il·lustrativa
Àngel Garcia Petit
05/12/2018
Àngel Garcia Petit tasta el Finca Espolla 2015 del celler de la DO Empordà Castell de Perelada
Imatge il·lustrativa
04/12/2018
Patrícia de Golferichs presenta per tercer any consecutiu l'Agenda de Vins Catalans, amb 3 productes complementaris; calendari, bossa i pòster
vilarnau
Damià Deàs, gerent i enòleg
Damià Deàs, gerent i enòleg
Ramon Francàs
03/12/2018
Les caves de González & Byass a Espiells porten dos anys amb creixements de dos dígits | Assoleixen una facturació rècord de 7 milions d’euros, amb una producció d’1,5 milions d’ampolles | Inverteixen mig milió d’euros en cobrir els dipòsits exteriors de vinificació i en una sala per mostrar el desgorjament artenal en calent
Campanya de nadal de freixenet
Imatge il·lustrativa
29/11/2018
La companyia aposta pel talent jove per dirigir un anunci amb consumidors com a protagonistes isense les mítiques bombolles
do cava
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
29/11/2018
En els primers 9 mesos del 2018 les vendes han caigut un -0,89% | El sector espera tancar l’any amb unes vendes rècord de 252 milions d’ampolles | Es podria flexibilitzar el reglament dels caves bàsics, permetent un increment dels rendiments de raïm per hectàrea | Javier Pagés: “Seria molt important que els membres de Corpinnat es convencessin que dins el Cava poden tenir més futur i avenir”.
Imatge il·lustrativa
27/11/2018
Henkell i Freixenet donen feina a 4.000 persones a tot el món | Els canvis seran efectius a partir l'1 de gener de el 2019
Imatge il·lustrativa
Jordi Alcover
27/11/2018
​«un gran vi ve d'un château bordelès o d'un domaine borgonyó, no té contra-etiqueta perquè no la necessita, i a l'etiqueta només hi ha l'anyada, el celler, i la marca si és el cas que no és el mateix nom del celler»
Vinoteca de Gràcia by Wine Palace
Vinoteca de Gràcia by Wine Palace
Sergi Cortés | 3 comentaris
25/11/2018
Les botigues Jovani & Vins a Sant Antoni i La Festival al carrer Verdi passen a ser Vinoteques by Wine Palace
ASSOCIACIÓ VINÍCOLA cATALANA
Valentí Roqueta
Valentí Roqueta | AVC
25/11/2018
Les empreses Família Torres, Perelada, Huguet de Can Feixes, Castell del Remei, René Barbier, Codorniu ostenten les sis vicepresidències
Imatge il·lustrativa
20/11/2018
El músic i escriptor mallorquí protagonitza la nova campanya del celler lleidetà titulada “Maneres de fer”
novetats
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
19/11/2018
Es comercialitza un ranci amb mares de 100 anys en homenatge a la Maria de Cal Vall | Només hi ha disponibles 320 ampolles de 20 cl., a 115 euros cadascuna
gastronomia
Imatge il·lustrativa
19/11/2018
Els germans Ricard i Jordi Jambert, de la Fleca Pastisseria Padrés de Banyoles, s’imposen en el concurs que celebra el centenari d’aquest dolç, i que ha tingut lloc al Fòrum Gastronòmic Girona 2018
Entrevista amb Nico Bour, UVINUM
Nico Bour és cofundador d'Uvinum
Nico Bour és cofundador d'Uvinum
Sergi Cortés | 1 comentari
15/11/2018
Parlem amb Nico Bour, cofundador d'Uvinum, el Marketplace de vins, cerveses i destil·lats de referència a Europa.
novetats
Imatge il·lustrativa
08/11/2018
Aquest escumós neix del raïm de ceps de més de 60 anys de dues varietats autòctones (Xarel·lo i Macabeu) que conviuen en una mateixa vinya
mercats
Imatge il·lustrativa
07/11/2018
Al món hi ha 2 mil milions de consumidors que estan dividits de manera força igual entre els dos gèneres: els homes i les dones consumeixen vi de manera diferent?
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
06/11/2018
Es creix fins als 61 cellers i fins als 40 milions de quilos de raïm | S’eleven veus reclamant que no s’elaborin vins a la DO Terra Alta que no siguin de varietats tradicionals | El president de la DO diu que “ara toca que en l’imaginari hi hagi qualitat i no només quantitat”
do costers del segre
La Vinya dels artistes, de Mas Blanch i Jové
La Vinya dels artistes, de Mas Blanch i Jové
Sergi Cortés | 2 comentaris
06/11/2018
Amb alçades, climes i sòls molt diversos, la DO Costers del Segre es reivindica amb vins frescos, amb bones acideses i amb una clara aposta pel cultiu ecològic | Proposem una ruta per 7 cellers, un de cada subzona
mercats
Imatge il·lustrativa
05/11/2018
El consell d'administració de Codorníu Raventós ha aprovat iniciar la integració de Gleva Cellars | El director general passa a ser Ramón Raventós Basagoiti
Pàgina 1 de 13