curiositats sobre el món del vi i la gastronomia
Albert de Vilarnau Xarel·lo Castanyer
Imatge il·lustrativa
28/10/2020
El cava Gran Reserva Brut Nature surt al mercat a un preu de 35 euros
Imatge il·lustrativa
Pexels
Lourdes López
28/10/2020
Els restauradors denuncien el tancament unilateral, la falta de control al transport públic i que les ajudes són clarament insuficients
línia d'ajuts a la restauració
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts.
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts. | Pexels
Sergi Cortés
27/10/2020
El DOGC publica avui la convocatòria de subvencions per la restauració i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19
Salmó a la planxa
Imatge il·lustrativa
23/10/2020
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança per elaborar una recepta de salmó a la planxa amb carabassa i cresta de bròquil
espot de la DO Penedès
Imatge il·lustrativa
22/10/2020
L’audiovisual juga amb totes les gotes que acaben conformant un vi Penedès | La DO Penedès presenta accions per promocionar els seus vins en la campanya de Nadal 2020
Nou celler Rendé Masdeu
Nou celler Rendé Masdéu
Nou celler Rendé Masdéu | Rendé Masdéu
Jordi Bes | 1 comentari
21/10/2020
Rendé Masdéu torna a començar gràcies sobretot a la solidaritat ciutadana, com testimonia Mariona Rendé: "Les ajudes que hem rebut han sigut de la gent" | Un estudi de la UB conclou que l'Espluga és un indret propici a les pluges intenses, però hi ha molt camí per recórrer a l'hora de prevenir-ne els efectes devastadors
estrelles Michelin de Barcelona a domicili
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits).
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits). | Sentit Comú
Lourdes López
21/10/2020
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
verema a la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
20/10/2020
Acaba la verema més curta a la DO Montsant amb un 15% menys de raïm recollit respecte l'any passat i un 25% respecte a la mitjana de la DO.
​Vermut Clàssic de Castell del Remei
Imatge il·lustrativa
20/10/2020
El celler recupera una recepta ancestral en aquest vermut amb botànics com el card beneit o l'herba santa i espècies com el safrà o la pell de taronja.
Festa del Vi Gandesa
La DO Terra Alta t'apropa la Festa del Vi a casa i es solidaritza amb la Marató de TV3.
La DO Terra Alta t'apropa la Festa del Vi a casa i es solidaritza amb la Marató de TV3. | Cedida
20/10/2020
Des de la DO Terra Alta, en col·laboració amb la resta d’associacions que conformen la comissió de la festa, ha optat per mantenir la celebració d'aquest 2020 tot i que reinventada per adaptar-se a les circumstàncies sanitàries
entrevista
Ca l'Agustina, a Preixens
Ca l'Agustina, a Preixens
Sergi Cortés
19/10/2020
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Imatge il·lustrativa
16/10/2020
La Confraria del Cava i Càritas Catalunya col·laboren un any més per ajudar als infants vulnerables | Sis establiments comercials posaran a la venda més de 6.000 ampolles de cava solidari.
Recepta magret d'anec
Imatge il·lustrativa
14/10/2020
El cicle comptarà en total amb 7 peces que s’aniran publicant cada setmana per mostrar-nos quins tipus de vins i varietats combinen millor amb quines receptes
Rooftops a Barcelona
Imatge il·lustrativa
Laura Conde | 1 comentari
13/10/2020
Terrasses i terrats per tots els gustos per fer una copa a l'aire lliure a Barcelona
novetats de vins catalans
Imatge il·lustrativa
13/10/2020
Vins del Silenci, de l’Agrícola d’Ulldemolins (DO Montsant), va presentar Lo Carnisser, el primer vi homenatge de la col·lecció El Llegat
Els vins de la setmana
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
09/10/2020
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
Raventós Codorniu i Amaia Salamanca
Imatge il·lustrativa
08/10/2020
'Viure per celebrar' és la nova plataforma de comunicació de Codorníu
el millor vi de Catalunya
Imatge il·lustrativa
08/10/2020
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021
Carn a la brasa Barcelona
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
08/10/2020
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
La comarca del Priorat
Cartoixa d'Scala Dei
Cartoixa d'Scala Dei
Josep Pelegrín | 1 comentari
07/10/2020
Article d'opinió de Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya els anys 2014 i 2015 | Mejor Sumiller de España 2016 | Format a l’Escola Joviat, de Manresa, on actualment treballa de professor d’hoteleria i coordinant el Diploma de Sommelier, ha passat per restaurants com elBulli i per botigues especialitzades com el Petit Celler.
Pàgina 1 de 44