La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
16/04/2019
La Vinateria El Tros - Vall Llach, del periodista Antoni Bassas i de Lluís Llach, va ser l'escenari de la presentació de la nova etapa de la Guia.
els vins de la memòria
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
04/04/2019
El sommelier llança els tres primers "vins de pau" d'homenatge a l'avi i a tothom que va patir la Guerra Civil ara que es compleixen 80 anys de la fi del conflicte armat
 Xavier Ayala, fundador de Vi per Vida; Francesc Posas, director de l’IRB; i Eduard Batlle, investigador de l’IRB
Xavier Ayala, fundador de Vi per Vida; Francesc Posas, director de l’IRB; i Eduard Batlle, investigador de l’IRB
15/03/2019
L’Institut de Recerca Biomèdica ha llançat la campanya #RepteMetàstasi amb el suport de “Vi per Vida” i d’altres empreses | La donació del xec de “Vi per Vida”, valorada en 6.000 €, es destinarà a combatre la metàstasi.
CUINERES I VI
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
01/03/2019
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
Imatge il·lustrativa
28/02/2019
La DO Penedès patrocina una vegada més el certament que arriba a la seva tercera edició.
ViLab
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
25/02/2019
El municipi vallesà posa en marxa un espai per recuperar la memòria del vi


 
La guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
08/02/2019
Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, han decidit fer “pas al costat” i han triat Carles Xuriguera i Romina Ribera per assumir l’autoria plena d’aquí dos anys a La Guia 2022
Imatge il·lustrativa
31/01/2019
Pere Ferrer, conseller delegat de la firma al costat de Andreas Brokemper, ha estat nomenat vicepresident de la companyia | El màxim organisme de la companyia vitivinícola dóna entrada a José María Ferrer com a conseller
llibres
Imatge il·lustrativa
24/01/2019
Lluís Romero és filòleg i sommelier | El llibre explica les diferents tipologies de vins dolços que tenim a Catalunya | Més d'un centenar de vins dolços tastats amb una explicació detallada, característiques tècniques, preu i proposta de maridatge
Les noves generacions del Penedès
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
09/01/2019
Les generacions joves que agafen el relleu al Penedès opinen per a Cupatges sobre els nous reptes del sector
Vocabulari vinícola
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Alicia Andreu | 4 comentaris
07/01/2019
Recuperem un recull de vocabulari relacionat amb el món del vi, amb l’ànim d’aclarir certs dubtes que ens poden sorgir quan parlem de varietats, d’elaboració, de criança del vi o de tastos
Imatge il·lustrativa
01/01/2019
Us mostrem els reportatges i notícies més llegits del 2018 | Una mescla entre formació, informació, actualitat, polèmica... els 10 continguts que més us han interessat
Novetats
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
10/12/2018
Presentem 24 novetats de vins tranquils d'aquest 2018, d'entre 6 i 150 euros | La propera setmana publicarem 24 novetats d'escumosos perquè aneu escollint els candidats a formar part de les taules nadalenques
50 vins
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
26/11/2018
Àngel Garcia Petit proposa “una altra manera de tastar el territori"
entrevistes
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
31/08/2018
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
llibres
Imatge il·lustrativa
26/06/2018
És un llibre de 360 pàgines que inclou 700 llocs recomanats: 218 cellers per visitar, 166 restaurants, 170 allotjaments, 93 enoteques i 51 visites cultures del vi | La Guia d’Enoturisme de Catalunya sortirà al mercat el cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol, en una promoció de llançament amb La Vanguardia, al preu especial de 14,95€ a tots els quioscos de Catalunya
Imatge il·lustrativa
14/05/2018
Andreas Kubach MW i Fernando Mora MW avalen el projecte que ha permès identificar unes 50 varietats prefil·loxèriques en 30 anys
Vinya-Celler-Masia
Imatge il·lustrativa
01/05/2018
Comunicat de Francesc Suriol, President de Vinya-Celler-Masia
cava-opinió
Imatge il·lustrativa
Guillem Carol | 3 comentaris
05/03/2018
«L’enorme fragmentació del sector dificulta la construcció d’un únic discurs... Ara bé, que sigui complicat no vol dir, com alguns apunten, que sigui impossible»
do catalunya
Imatge il·lustrativa
26/02/2018
És una recopilació de totes les obres publicades en digital en les dues edicions que porta el projecte
Pàgina 1 de 3