Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
El celler presenta, en primícia, la versió en anglès del Sapiens del Vino juntament amb Ferran Adrià i Ferran Centelles
Miriam Lampreave, professora del Grup de Viticultura, Francesc Suriol, president de Terradinàmica i Manuel Suárez, degà de la facultat d'Enologia | Javi Jurio
La col·laboració pretén unir forces entre la comunitat científica i l’associació, amb la creació d’una beca o la possibilitat de fer pràctiques en les empreses associades
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
El celler busca fer vins amb "frescor i elegància" sense perdre estructura i assegura que l'increment de temperatures no els afecta gaire: "Tenim l'hàbit"
La DO programa a l'octubre la tercera edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els monestirs empordanesos i la seva històrica relació