Formació en tots els àmbits del sector vinícola i gastronòmic
Imatge il·lustrativa
Xavi Bassa
12/05/2020
Ara que esteu més temps a casa, per raons que tots sabem, us proposo uns exercicis amb 5 formatges i 5 vins, tots ells de productors catalans, als que hem de donar suport en aquests moments i en els que vindran.
cuina on-line
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
Laura Conde
24/04/2020
Idees per ampliar els receptaris de la mà dels millors xefs del moment.
Imatge il·lustrativa
08/04/2020
"Wine Lessons at Home" és un conjunt d'exercicis didàctics sobre vi en anglès que s’ofereixen en obert a través del web wineaspects.info
Associació Autisme amb Futur
Imatge il·lustrativa
05/03/2020
L’acte “Catalunya entre Copes: Brindis Final” tindrà lloc el 28 de març de 18.30 a 22h a la Capella del Vinseum de Vilafranca Del Penedès.
El concurs de tast per parelles es desenvolupa a la Llotja de Mar
El concurs de tast per parelles es desenvolupa a la Llotja de Mar | Vila Viniteca
09/01/2020
El proper 1 de març se celebrarà a Barcelona la 13a edició del Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
15/10/2019
Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes
Imatge il·lustrativa
03/10/2019
La DO Catalunya i la Macarena Muñoz, amb la col·laboració de Cupatges, ens mostraran consells per gaudir dels vins fugint de complexos i de clixés | Aquí va la primera entrega, ¿Blancos con pescado y tintos con carne?
Imatge il·lustrativa
02/09/2019
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
erotisme i vi
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
15/07/2019
Un dels cursos dels Juliols de la UB explora, al Penedès, el món de l’erotisme i l’hedonisme en el món del vi | “Les olors poden transportar-nos a moments emocionals des del passat més eficaçment que els sons o les imatges” | “Mitjançant el vi podem traçar un recorregut pel plaer que va des de la pell del raïm fins a l'excitació emocional”
Imatge il·lustrativa
24/05/2019
Per primer cop s’oferirà un taller de vinificació d’espumosos ancestrals
Imatge il·lustrativa
20/05/2019
Amb el codi EBCU10, tots els alumnes obtindran un 10% de descompte en la formació de Superior de Sommelier, només per ser lectors de www.cupatges.cat.
Imatge il·lustrativa
07/05/2019
Win-Tasting serà una gran competició on els aspirants afrontaran una proba tipus test i els finalistes realitzaran un tast a cegues oral davant d’un jurat internacional i tota l’audiència. Un repte per als més competitius. | Es nombrarà a l’”OW Best of the Best Students of The Year”, el millor alumne de tots aquests 10 anys d’Outlook Wine, “The Barcelona Wine School”
Pedra Seca
Imatge il·lustrativa
20/01/2019
La vinya del Fanio serà el marc on es farà la formació els propers 4 i 5 de març | Serà la la VII edició d’aquesta formació dedicada a la difusió de l’ofici de marger
formació
Imatge il·lustrativa
27/11/2018
La formació aglutina totes aquelles tasques relacionades amb una millor manipulació, servei i venda
Imatge il·lustrativa
29/10/2018
El Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB va inaugurar el dijous 25 d’octubre, el curs acadèmic 2018/19 en un acte a l’Hotel Alimara | El Campus CETT-UB acollirà uns 800 alumnes internacionals procedents de 50 països i augmenten la mobilitat acadèmica, incrementat un 36% els convenis Erasmus
per aprendre'n
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
22/10/2018
Caves Vilarnau explica, amb un toc irònic i planer, com s'elabora el cava en deu fases
CETT-UB
Imatge il·lustrativa
12/10/2018
Article de l'escola d'Hosteleria i Turisme CETT-UB
Imatge il·lustrativa
04/10/2018
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Vi i tecnologia
Imatge il·lustrativa
19/09/2018
El projecte WineMakers Lab utilitza el vi com a eina d'apoderament ciutadà | Qualsevol podrà, utilitzant tecnologies de fabricació digital, fer el seu propi vi assolint també coneixement tecnològic | Barcelona és la ciutat del renaixement digital i alhora la capital d'un país de vins
Vins Naturals
Imatge il·lustrativa
Xavier Bassa | 11 comentaris
27/03/2018
Article de Xavi Bassa, químic, sommelier i tècnic en Viticultura i Enologia
Pàgina 1 de 3