museus del vi
Museu del Suro de Palafrugell | Pitu Garcia Batlle. Arxiu d'Imatges del MSP
Alicia Andreu
10/01/2018
Sis museus del vi imprescindibles de Catalunya on podràs aprendre sobre eines, cups, premses, suro i sobre la història del vi de casa nostra
COMUNICACIÓ DEL VI
Ramon Francàs | 1 comentari
10/01/2018
El 87% de les DO’s i el 93,5% dels cellers d’ Espanya amb prou feines divulguen el vi que elaboren | Codorníu, Freixenet, Torres, Jean Leon i Juvé & Camps, entre els cellers amb més penetració en els mitjans de comunicació de l'Estat
Novetats
09/01/2018
Vi d’elaboració tradicional, de tall clàssic, amb una llarga criança en bótes de roure americà, francès i hongarès | Perfecte per àpats contundents de coccions llargues
actualitat
05/01/2018
Cinc prestigiosos sommeliers ens proposen les seves cinc sèries preferides i les mariden amb vins escollits expressament per gaudir-les
03/01/2018
A Can Sumoi recuperaran la granja biodinàmica que ha existit des de 1645 i elaboraran vins naturals d’alçada amb varietats locals i amb la mínima intervenció en els seus processos de viticultura i vinificació
novetat
29/12/2017
Aprofitant les festes nadalenques, Llopart llança al mercat el seu nou Integral 2015 en ampolla Magnum, de producció limitada a 3000 ampolles.
novetats
20/12/2017
Els beneficis d’aquest vi, elaborat per quart any consecutiu per Irene Alemany, es destinaran íntegrament a donar suport a un estudi pioner per a la cura del càncer a través de l’augment dels limfòcits dels pacients, de la mà de l’Institut Oncològic de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron | Les tres primeres anyades del vi han recaptat més de 32.000 euros per a la lluita contra la malaltia
Vinòmics
15/12/2017
El treball cinematogràfic es basa en el vinòmic homònim de David Morancho, tot ajustant la història al llenguatge audiovisual
VOLUM II: VINS TRANQUILS
Ramon Francàs | 1 comentari
14/12/2017
Separat en dos volums, el Ramon Francàs presenta el més nou d'aquest 2017 | En aquesta segona radiografia el mercat de vins tranquils pel que fa a les novetats més importants.
cellers
Ramon Francàs | 2 comentaris
12/12/2017
​​«Som honestos amb les persones que creuen en nosaltres i és honest el producte que oferim al consumidor. Només entenem i donem per bo el treball que s’ajusta a criteris de sostenibilitat»
Novetats
07/12/2017
Un vi sense aromes de criança, fresc, fluid, que acompanya menjars actuals, no tan contundents com els d’abans
novetats
07/12/2017
El celler Eudald Massana Noya fa un pas més enllà en l’agricultura ecològica i biodinàmica i elabora un cava sense sulfits afegits, un cava únic i revolucionari
Novetats
30/11/2017
Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva forma part de la nova col·lecció amb imatge renovada de la cava de Sant Sadurní d’Anoia
Tast de Garnatxes
Alicia Andreu
27/11/2017
L'acte va tenir lloc a la sala El Tinell del Palauet de barcelona, que es va omplir de gom a gom
VOLUM I: ESCUMOSOS
Ramon Francàs
27/11/2017
Separat en dos volums, el Ramon Francàs presenta el més nou d'aquest 2017 | En aquesta primera entrega radiografia el mercat d'escumosos pel que fa a les novetats més importants.
Wine Spectator
23/11/2017
Els editors de la revista americana Wine Spectator, tornen a tastar més de 15.000 vins de tot el món i seleccionen els TOP 100, entre els que trobem un únic representant català.
Recomanacions
21/11/2017
El Penedès també és terra de vins negres, tant de varietats autòctones com internacionals | Us recomanem 8 referències que reflecteixen un recorregut pels diferents tipus de raïm més cultivats a la zona
cava
21/11/2017
Es tracta d'un cava exclusiu (unes 600 ampolles) que només s'elabora quan la qualitat del raïm ho permet | El Gran Anyada 2007 precedeix les 3 anyades anteriors amb 92 punts Parker les tres, i ha obtingut 9,59 punts en l'última Guia de Vins de Catalunya
Freixenet
Josep Lluís Bonet, president de Freixenet
Ramon Francàs
20/11/2017
El grup impulsa un pla estratègic que busca una major eficiència | L’últim exercici, tancat el mes de maig passat, ha suposat una millora dels resultats en 12 milions d’euros, fins als 535 milions d’euros de facturació
Josep Pelegrín
Josep Pelegrín
15/11/2017
​«Què és millor, un vi fet amb varietats autòctones o un vi fet amb varietats foranes? Savinat és un vi que ens demostra que, quan es fa la feina ben feta, amb amor, cura i passió, els resultats poden ser excel·lents...»
Pàgina 1 de 3