Imatge il·lustrativa
02/06/2020
Millor caixa expositora i Millor material publicitari per la col·lecció de vins monovarietals Diorama de les Bodegues Pinord
Pere Guilera i Damià Deàs signant la fusió el passat febrer
Pere Guilera i Damià Deàs signant la fusió el passat febrer
01/06/2020
La nova marca AECAVA -Associació d’Elaboradors de Cava- agrupa als elaboradors de Cava en una única associació | Codorníu torna a formar part de l’associació
Imatge il·lustrativa
29/05/2020
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde | 1 comentari
29/05/2020
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Foto: Joan Nebot
28/05/2020
La mesura, acordada en el marc de la Tercera Cimera del Cava, pretén impulsar una indústria auxiliar per reduir l’excedent de raïm i vi base cava en un context de crisi de preus que arrossega el sector des de fa temps
Imatge il·lustrativa
28/05/2020
El celler del Penedès ofereix visites enoturístiques centrades en la terra i el territori, tot sota reserva prèvia
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
28/05/2020
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
cava
Les veremes passaran de 12000 a 10000 quilos per hectàrea.
Les veremes passaran de 12000 a 10000 quilos per hectàrea. | Juvé & Camps
27/05/2020
L'acord s'ha pres avui en el ple de la DO Cava i es passarà de 12.000 a 10.000 quilos ja en aquesta verema | Abans de l'estiu s'espera poder aprovar també la nova zonificació i segmentació de la DO
e-commerce
Oriol Ripoll, cofundador de Decántalo
Oriol Ripoll, cofundador de Decántalo
Sergi Cortés
27/05/2020
La botiga de vins en línia Decántalo ha crescut un 180% des de l'inici de la pandèmia respecte l'any anterior.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
27/05/2020
El projecte vinícola d'una parella d'emprenedors suecs a la DO Montsant presenta dos vins per a l'estiu amb un tast virtual | Les obres del nou celler es retarden uns mesos però l'equip assegura que "no s'ha donat per perdut" malgrat la pandèmia
Imatge il·lustrativa
26/05/2020
Teresa Jordà s’ha reunit amb els presidents de les DO del vi català per analitzar les possibles actuacions a fi de reduir els efectes del coronavirus i recuperar les vendes al més aviat possible
Deconfinament
La proposta Silenci entre Vinyes torna a Abadal
La proposta Silenci entre Vinyes torna a Abadal | Abadal
26/05/2020
La reobertura vindrà acompanyada d'algunes novetats, com el nou Brunch entre Vinyes o una adaptació del Silenci entre Vinyes
Plaques fotovoltaiques
Plaques fotovoltaiques | Família Torres
25/05/2020
En deu anys, el celler vol reduir la petjada de carboni un 55% respecte al 2008
#JoEmCorono
Imatge il·lustrativa
25/05/2020
Els diners s'han recaptat amb la venda del pack solidari Selecció Alt Pinnat
CAVA
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
24/05/2020
El Ramon Francàs tasta i recomana 16 escumosos amb DO Cava
Imatge il·lustrativa
22/05/2020
Per a potenciar la recuperació econòmica després de la COVID-19, el celler del Penedès ha donat 20.000 ampolles de vi i 5.000 d’oli d’oliva verge extra amb un valor de més de 300.000€ al canal HORECA
coronavirus
Mas Comtal i Mas Blanch i Jové han plantat vinya durant el confinament.
Mas Comtal i Mas Blanch i Jové han plantat vinya durant el confinament. | Twitter
Jordi Bes
21/05/2020
Les hectàrees de varietats tradicionals no paren de créixer ni durant el confinament, però quan es tracta de vendre vi segueixen tenint sortida també les foranes | Les garnatxes estan entre les més plantades pel potencial que hi veuen tant cellers petits com grans, mentre que hi ha qui també es decanta pel monestrell
Joan Arrufí, en una de les presentacions que la DO Terra Alta va fer el 2019 a Barcelona.
Joan Arrufí, en una de les presentacions que la DO Terra Alta va fer el 2019 a Barcelona. | Cupatges
18/05/2020
Joan Arrufí, president de la DO Terra Alta, ha declarat a Cupatges que veu les "mesures insuficients, però necessàries"
Afectació de vinya després del temporal
Afectació de vinya després del temporal | Rai Mascaró
Ramon Francàs
18/05/2020
Hi ha hagut afectacions d’entre un 30 a un 50% a zones com La Bleda, La Múnia o Els Pujols
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
18/05/2020
Garnatxa, carinyena i sirà per a un dels pioners de la DO Montsant
Pàgina 1 de 24