ENTREVISTA
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
15/10/2018
Parlem amb Sergi Pallarès, un dels enòlegs més joves del país | Tot i que encara està estudiant enologia, treballa en varis cellers de la seva terra, la Terra Alta
cava
Torres de Anguix
Torres de Anguix
Ramon Francàs
01/10/2018
La companyia amb seu a Sant Sadurní d’Anoia adquireix Torres de Anguix, a la DO Ribera del Duero | El fins ara propietari diu que l’operació “és interessant per a totes dues parts” | Juvé & Camps afirma que li fa “molta il·lusió” aquesta inversió
Purgatori
El celler Purgatori s'ha construit rehabilitant el celler dels monjos benedictins de l'Abadia de Montserrat del 1770
El celler Purgatori s'ha construit rehabilitant el celler dels monjos benedictins de l'Abadia de Montserrat del 1770
Sergi Cortés
18/09/2018
Torres rehabilita un antic celler benedictí a Les Garrigues on hi construeix el seu Projecte "Purgatori" | L’acte d’inauguració del celler ha comptat amb la presència de la Consellera d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya Teresa Jordà
enoturisme
Imatge il·lustrativa
13/09/2018
Travel Priorat és una agència receptora de Falset. Parlem amb el seu gerent per saber més coses dels americans que ens visiten
INCAVI
Imatge del rètol d'aquest any
Imatge del rètol d'aquest any | INCAVI
13/09/2018
Per la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, "És una obsessió del departament apropar els vins als ciutadans. Vins elaborats amb talent, amor i professionalitat" | La Mostra es trasllada al port de la Marina però recuperarà el format dels 4 dies de la Mercè
cellers
Roc Gramona
Roc Gramona
Ramon Francàs | 1 comentari
13/09/2018
Roc Gramona Simó, de 24 anys, deixa de tombar i elaborar vins per tot el món per concentrar-se a les caves de Sant Sadurní d’Anoia | Incordio 2017 ha estat el vi de la DO Penedès amb el qual s’ha estrenat
Imatge il·lustrativa
07/09/2018
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
entrevistes
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
31/08/2018
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Família Torres
Imatge il·lustrativa
23/07/2018
El celler ha adquirit una finca de més de 5.000 hectàrees a la zona més austral de Xile
Recomanacions
Imatge il·lustrativa
18/07/2018
Sense entrar en el debat de què són les varietats autòctones, us proposem vuit vins negres epecials, diferents i que heu de conèixer
Imatge il·lustrativa
Alicia Andreu | 2 comentaris
30/06/2018
Noms d'animals, improperis i alguns insults de mal gust, eines de marketing dels cellers per intentar diferenciar-se de la competència | Alguns d'aquests noms ja us sonaran, però segur que n'hi haurà d'altres que us sorprendran... fins i tot per ser desagradables

 
Mercats
Imatge il·lustrativa
28/06/2018
Són dades publicades per la Generalitat de Catalunya a través de Catalonia Trade & Investment
caves rosats
Imatge il·lustrativa
20/06/2018
L'entrada de l'estiu arriba amb la calor i els escumosos rosats són bons aliats per aquestes èpoques de l'any | Recomanem 10 vins rosats amb bombolles perfectes per a l'aperitiu i per acompanyar àpats com amanides, arrossos i mariscs.
curiositats
Criança del cava
Criança del cava | pixabay
Alicia Andreu
11/05/2018
Acabeu d'obrir un vi i està picat? Oxidat? Passat, mal envellit o mal conservat? A continuació us expliquem els signes que indiquen que al vi li passa alguna cosa. Després ja és cosa vostra si decidiu llençar-lo o si preferiu beure-us-el igualment
VINS BLANCS FERMENTATS EN BÓTA
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
17/04/2018
T'agraden els vins blancs amb certa potència? Amb cos i volum? Et recomanem sis vins blancs que, per la seva fermentació en bóta, són especials
Corpinnat
Gramona, Sabaté i Coca, Llopart, Torelló, Recaredo i Nadal
Gramona, Sabaté i Coca, Llopart, Torelló, Recaredo i Nadal
10/04/2018
Corpinnat, una Marca Col·lectiva de la Unió Europea neix de la mà de Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca i Torelló | Raïm ecològic vinificat a la propietat, criances superiors als 18 mesos i preu mínim garantit al viticultor són alguns dels requisits per emparar-se sota la nova marca.
Imatge il·lustrativa
Institut Català del Suro
16/03/2018
L’Institut Català del Suro i la DO Empordà impulsen conjuntament la marca ‘Taps de finca’, que permetrà reconèixer aquests taps de proximitat
vilarnau
Imatge il·lustrativa
28/02/2018
La 9a edició de Mundus Vini Biofach ha premiat amb Medalla d'Or a Vilarnau Orgànic Brut Nature Reserva 2014, l'únic Cava del certamen reconegut amb aquesta distinció
mercats
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
22/02/2018
Xina va ser el 5è consumidor mundial de vi al 2016 | Al 2020 s'espera que el consum a Xina creixi un 79% respecte el 2016 | Espanya segueix tenint el preu d'importació més baix amb 2,21 USD/litre.
DO Penedès - Opinió
Imatge il·lustrativa
Font de la Canya
Ramon Francàs | 1 comentari
19/02/2018
“Si el que es vol realment és “vivificar” aquesta denominació, més enllà de mil·lenàries divinitats gregues i de preguntar-nos si es té do o no, no es pot prescindir de la nova saba” | ​És força paradoxal que la DO Penedès s’hagi ‘apropiat’ d’una imatge extreta del jaciment de Font de la Canya quan el Consell Regulador d’aquesta DO mai ha col·laborat amb la recerca del jaciment
Pàgina 1 de 4