Restaurants catalans. Ressenyes sobre restaurants de Catalunya
restaurants
Imatge il·lustrativa
13/01/2019
El restaurant de la Familia Torres, ubicat al Passeig de Gràcia de Barcelona, és un dels 17 establiments de la capital catalana
Cuina
Foto de família dels nous restaurants que entren a la Guia Michelin.
Foto de família dels nous restaurants que entren a la Guia Michelin. | Guia Michelin
22/11/2018
La Barra de Carles Abellán, el Terra de Paco Pérez i l'Oria de Martín Berasategui s'incorporen al llistat dels millors establiments
reataurants
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Sergi Cortés
31/10/2018
OpenTable ha presenta el seu estudi 'Radiografia del comensal català en l'era digital', amb una mostra de més de 1000 enquestats | El 48% de reserves es fan els dissabtes, i el 22% els divendres | El 40% dels millenials escullen restaurant per les ressenyes que troben a Internet
Gastronomia
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
17/10/2018
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Millennials
Imatge il·lustrativa
19/09/2018
La Generació 'Millennial' és exigent i vol gaudir al màxim del seu temps d'oci | OpenTable ha fet un estudi i revela als restaurants què busca aquesta generació quan surt a menjar
entrevistes
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
31/08/2018
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Noms Propis
Unai Mata amb Raúl Roig, sommelier i cuiner en cap de l'Osmosis
Unai Mata amb Raúl Roig, sommelier i cuiner en cap de l'Osmosis
27/06/2018
Unai Mata Falcó s’auto-denomina “un infiltrat en la professió”, ja que a la seva família ningú es dedica al món de la viticultura, l’enologia o la restauració | Des del passat maig s'ha incorporat a l’equip d’Osmosis
entrevista
Ada Parellada
Ada Parellada | Adrià Costa
Pep Martí
11/03/2018
La cuinera del Semproniana critica la pèrdua de patrimoni culinari: "Els nostres fills gaudeixen del "sushi", però no han tastat el fricandó ni conill guisat" | Segons ella, "cal refer l'esperit unitari de Junts pel Sí"
CUINA
El xef francès Paul Bocuse
El xef francès Paul Bocuse | EP
21/01/2018
El món de la cuina es vesteix de dol per acomiadar un dels grans referents
restaurants
Imatge il·lustrativa
18/01/2018
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
gastronomia
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
25/11/2017
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
Gastronomia
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin.
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin. | NacióDigital
23/11/2017
Les tres estrelles Michelin de l'ABaC de Jordi Cruz i les noves incorporacions fan engreixar la llista de restaurants catalans amb el guardó d'excel·lència culinària
Gastronomia
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin | ACN
Sergi Ambudio
23/11/2017
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar obtenen el segon estel mentre que el Caelis, el Castell Peralada i Enigma entren per primera vegada a la prestigiosa llista
Barcelona: ordenança de terrasses
Els restauradors després de presentar la iniciativa sobre terrasses
Els restauradors després de presentar la iniciativa sobre terrasses | Jordi Bes
Jordi Bes | 1 comentari
01/08/2017
El Gremi de Restauració presenta una iniciativa per obligar a tramitar la seva proposta de canvi de normativa
gastronomia
Imatge il·lustrativa
04/07/2017
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
DO Catalunya
Barnabier
Barnabier | Barnabier
09/05/2017
Brasserie Flo, Barnabier i Restaurant 2007 a La Fuliola han estat els restaurants adherits amb els que hem conversat
restaurants
Imatge il·lustrativa
11/04/2017
Descobreix com és l'interior dels dormitoris del restaurant garrotxí | Les imatges han tingut més de 2 milions de visualitzacions
restaurants
Els finalistes i els premiats, juntament amb la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, al Palau de Pedralbes
Els finalistes i els premiats, juntament amb la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, al Palau de Pedralbes | Associació Vinícola Catalana
04/04/2017
Els restaurants Winsor, Ospi, Villa Retiro, La Boscana i Vicus guanyen els Premis Cartavi 2016 en la categoria A | Josep Roca, sommelier i cap de sala del Celler Can Roca rep el premi especial d’aquesta edició
gastronomia
Imatge il·lustrativa
22/03/2017
La fundació ha realitzat un anàlisi de la cuina autòctona i de les cartes dels establiments de Grandvalira-Saetde amb l’objectiu de potenciar la gastronomia andorrana | L’objectiu del projecte és crear coneixement de la cuina andorrana als restaurants de l’estació i que aquest sigui un element diferenciador respecte altres destinacions
restaurants
Imatge il·lustrativa
02/03/2017
A l'hora de reservar taula en un restaurant, les possibilitats són d'allò més inversemblants | Menjar penjat amb una grua a 50 metres d'alçada, despullat amb la teva parella, al fons de l'oceà índic o amb els ulls tapats | Aquí teniu algunes de les propostes gastronòmiques més extravagants del món
Pàgina 1 de 2