Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Després de l’excel·lent acollida els vespres d’estiu de l’any passat, «La Manela by Artcava» obre nova temporada amb nou horari, nova carta i moltes novetats.
menjar
McDonald's canvia la recepta de les seves hamburgueses | Arxiu ND
Aquesta sallentina de 50 anys és, juntament amb la sommelier bagenca Clara Antúnez, l'autora d'"Àpats", un manual que també s'ha publicat en anglès i que pretén esdevenir "una eina nova i fresca de transmissió de la nostra gastronomia" tant a la gent de fora com a les generacions que venen
restauració
El restaurant situat al Hard Rock Cafe d'Eïvissa | Sublimotion
En una entrevista a El Mundo diu que "un cambrer a París en un bon restaurant guanya 6.000 euros bruts al mes. Però allà els menús valen 350 euros" i les crítiques li plouen a la xarxa.
El cuiner i presentador de TV3 defensa l'èxit del programa i aposta per l'audiència allunyant-se de les crítiques constants: "Intento fugir-ne, és una energia que no em serveix de res"
Gemma Plaza (Grup Tomàs Cusiné), Pilar Salillas (Lagravera), Núria Bigorra (Terrer de Pallars), Judit Sogas (Rubió de Sols) i Sara Jové (Mas Blanch i Jové), les protagonistes
Espinacs a la catalana amb peus de porc i essència de peix | Sergi de Meià
Factòtum de la cuina tradicional catalana més actual, el xef es retroba a taula amb les tòfones, amb la caça i amb les verdures d'origen precís: Vilanova de Meià