Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
“Plantem un cep a Barcelona, arrelem a Collserola” és el nom de la campanya de micromecenatge del celler L'Olivera que preveu replantar una hectàrea a la finca de la masia Can Calopa, l’única vinya de la ciutat
Sara Fernández: “Oferim tastos de vins, a copes i per ampolles, i estem disposats a participar en esdeveniments públics com pop-up’s, festivals, fires, concerts i esdeveniments culturals com un Sant Jordi, o privats per a cellers i allotjaments, oferint un servei personalitzat i a mida per a un afterwork, seminari o celebració”
L'afectació severa del míldiu, que hi ha qui coneix com "la covid de la vinya", ha encès les alarmes aquest 2020: "Necessitem estar més protegits" | El procés perquè els viticultors puguin plantar i fer vi d'aquests raïms és probable que vagi més enllà d'aquesta dècada
Lluís Salvadó, vicesecretari general de coordinació interna d'Esquerra iha expressat la voluntat de crear un pacte nacional que permeti compartir tota la informació i repartir els parcs eòlics, així com la resta d’energies renovables, per tot el territori.
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
10 sessions presencials i sis de telemàtiques amb més de 100 professionals participant | Es fa evident la necessitat de vertebrar millor el sector del vi i millorar la rendibilitat de tota la cadena de valor | Es crearà un Comitè de Seguiment format per l’INCAVI i representants del sector que vetllarà per la continuïtat i el compliment de Vins Vinents
El termini per participar finalitza el proper 25 de gener per a les categories de Millor Imatge, Millor Vídeo i Millor Text; i l’1 de febrer per a la categoria de Millor Prescriptor de vi català i cultura vitivinícola