curiositats sobre el món del vi i la gastronomia
Imatge il·lustrativa
12/09/2022
Cellers i DO han preparat interessants activitats pel 24 i 25 de setembre i l’1 i 2 d’octubre
Imatge il·lustrativa
12/09/2022
La marca amplia la seva família de vins tranquils 'Selecció Especial' un any després de l’entrada en aquest segment de mercat
La família de Mas Palou a la vinya
La família de Mas Palou a la vinya | Mas Palou
Ruth Troyano
12/09/2022
"Ara per fi podrem donar resposta als hostes que s’allotgen a Mas Palou i que sempre ens demanaven si teníem vi nostre"
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Pixabay
11/09/2022
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Vells ceps de garnatxes velles a la DO Montsant.
Vells ceps de garnatxes velles a la DO Montsant. | Vinyes Domènech
09/09/2022
El pròxim dia 16 de setembre es celebra el X Dia Internacional de la Garnatxa, organitzat per Grenache Symposium amb actes arreu del món
Vinyes del celler Acústic
Vinyes del celler Acústic
09/09/2022
L'Auditori 2017 és el millor vi català i està entre els millors de l'Estat al tast especial de Gilbert & Gaillard
formació en vins catalans
Ceps de garnatxa de la DO Montsant.
Ceps de garnatxa de la DO Montsant. | Vinyes Domènech
08/09/2022
Aquesta formació és fruit de la nova col·laboració entre l’INCAVI i WSET i s’emmarca en el pla estratègic #Horitzó2025
DO Pla de Bages
El president de la DO Pla de Bages, Joan Soler, comprova l'estat del raïm
El president de la DO Pla de Bages, Joan Soler, comprova l'estat del raïm | Nia Escolà
08/09/2022
La verema s'ha avançat uns 10 dies i s'allargarà fins a mitjans d'octubre
Imatge il·lustrativa
Xphere - creative commons
07/09/2022
Tant en número de tones com en euros, el 2021 les exportacions catalanes van superar les dades del 2018, el 2019 i el 2020
Imatge il·lustrativa
Fotolia | adrian_ilie825
Màrius Fuertes | 1 comentari
06/09/2022
El dietista Màrius Fuertes ens recomana hàbits per treure'ns aquells kilos que hem agafat durant les vacances
VITICULTURA
La meitat dels cellers de la DO Montsant ja han començat a veremar
La meitat dels cellers de la DO Montsant ja han començat a veremar | ND
Reusdigital.cat
06/09/2022
Enguany es veremaran uns 7 milions de quilos de raïm
converses amb sommeliers
Rubén Pol
Rubén Pol | Partners in Wine
Sergi Cortés
06/09/2022
Quarta entrega de "converses amb sommeliers", una sèrie d'entrevistes per saber cap on van les tendències de consum a Catalunya
Imatge il·lustrativa
06/09/2022
La distribuïdora gironina avança la celebració del seu desè aniversari previst per al 2023, amb la convocatòria d’una segona edició del concurs i una fira de vins paral·lela que tindran lloc a Girona
restaurants
Imatge il·lustrativa
04/09/2022
El recentment inaugurat Lobster Roll ha instal·lat lliteres per poder descansar durant una hora després de dinar
gastronomia
La xef Angélique Schmeinck cuinant al globus
La xef Angélique Schmeinck cuinant al globus | FB/CuliAir SkyDinning
04/09/2022
La xef Angélique Schmeinck fa servir el globus com a forn de convecció per cuinar els plats que després serveix als comensals
Vinyes destrossades pel temporal
Vinyes destrossades pel temporal | Ton Rimbau i Ramon Jané
01/09/2022
Moltes vinyes han quedat destrossades hores abans de ser veremades
cellers
Gerard Maristany de Viladomat-Aragó
Gerard Maristany de Viladomat-Aragó | Marc Asensio
Ruth Troyano | 1 comentari
31/08/2022
"Moltes vinyes que treballem resisteixen, heroiques, al creixement dels polígons industrials, les autopistes i fins i tot els embats de la història..."
novetats en vins catalans
El número de cada ampolla constitueix la imatge de l'etiqueta i la converteix, així, en una peça única
El número de cada ampolla constitueix la imatge de l'etiqueta i la converteix, així, en una peça única
31/08/2022
La nova anyada d'aquest projecte de vins experimentals és un monovarietal de Cartoixà ecològic de fermentació espontània amb llevats salvatges
El raïm a punt per ser veremat i elaborar la garnatxa de la DO Terra Alta
El raïm a punt per ser veremat i elaborar la garnatxa de la DO Terra Alta | Consell Regulador de la DO Terra Alta
30/08/2022
Les abundants pluges al llarg dels mesos d’abril i maig han servit perquè les plantes tinguessin prou reserves hídriques per suportar els forts cops de calor
cuina
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del restaurant GoXo a Barcelona
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del restaurant GoXo a Barcelona | ACN
30/08/2022
El mediàtic xef creu que qualsevol persona pot pagar el preu del menú del seu restaurant "estalviant uns mesos"
Pàgina 2 de 93