curiositats sobre el món del vi i la gastronomia
Entrevista amb Nico Bour, UVINUM
Nico Bour és cofundador d'Uvinum
Nico Bour és cofundador d'Uvinum
Sergi Cortés | 1 comentari
15/11/2018
Parlem amb Nico Bour, cofundador d'Uvinum, el Marketplace de vins, cerveses i destil·lats de referència a Europa.
novetats
Imatge il·lustrativa
08/11/2018
Aquest escumós neix del raïm de ceps de més de 60 anys de dues varietats autòctones (Xarel·lo i Macabeu) que conviuen en una mateixa vinya
mercats
Imatge il·lustrativa
07/11/2018
Al món hi ha 2 mil milions de consumidors que estan dividits de manera força igual entre els dos gèneres: els homes i les dones consumeixen vi de manera diferent?
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
06/11/2018
Es creix fins als 61 cellers i fins als 40 milions de quilos de raïm | S’eleven veus reclamant que no s’elaborin vins a la DO Terra Alta que no siguin de varietats tradicionals | El president de la DO diu que “ara toca que en l’imaginari hi hagi qualitat i no només quantitat”
do costers del segre
La Vinya dels artistes, de Mas Blanch i Jové
La Vinya dels artistes, de Mas Blanch i Jové
Sergi Cortés | 2 comentaris
06/11/2018
Amb alçades, climes i sòls molt diversos, la DO Costers del Segre es reivindica amb vins frescos, amb bones acideses i amb una clara aposta pel cultiu ecològic | Proposem una ruta per 7 cellers, un de cada subzona
mercats
Imatge il·lustrativa
05/11/2018
El consell d'administració de Codorníu Raventós ha aprovat iniciar la integració de Gleva Cellars | El director general passa a ser Ramón Raventós Basagoiti
novetats
Imatge il·lustrativa
05/11/2018
AA Blanc de Neu és idoni per harmonitzar amb foie gras, formatges, xocolata blanca o postres cítrics | AA Dolç Mataró és un vi negre dolç elaborat amb raïm de la varietat mataró (monastrell)
Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
05/11/2018
Oller del Mas Picapoll Negre, millor vi de Catalunya | La Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona va ser l'escenari dels Premis als Millors Vins 2018 en un acte conduït pel periodista David Jobé
reataurants
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Sergi Cortés
31/10/2018
OpenTable ha presenta el seu estudi 'Radiografia del comensal català en l'era digital', amb una mostra de més de 1000 enquestats | El 48% de reserves es fan els dissabtes, i el 22% els divendres | El 40% dels millenials escullen restaurant per les ressenyes que troben a Internet
art i vi
Imatge il·lustrativa
Alicia Andreu
29/10/2018
Repassem les millors pintures des segle XVI fins el segle XX que tenen relació amb els món del vi
Novetats
D'esquerra a dreta, Antoni i Josep Mata Casanovas
D'esquerra a dreta, Antoni i Josep Mata Casanovas
Sergi Cortés
24/10/2018
La tercera generació de Recaredo ret homenatge a la segona elaborant un cava amb 20 anys de criança | El cava, de l'anyada 1996, té un 80% de Xarel·lo i un 20% de Chardonnay i tanca el cercle de les varietats no tradicionals a Recaredo
Llopart
Pere Llopart en un dels seus parlaments
Pere Llopart en un dels seus parlaments | Rita Lamsdorff
Ramon Francàs
24/10/2018
La Confraria del Cava Sant Sadurní ret homenatge a la trajectòria personal del president de les caves Llopart de Subirats | Pere Llopart diu que el sector ha de reflexionar després d’haver “trontollat bastant” | La Confraria també reconeix la tasca de l’expresident Toni de la Rosa Torelló i fa confrare d’honor al publicista que va crear les ‘bombolles’ de Freixenet
enoturisme a l'Empordà
Imatge il·lustrativa
23/10/2018
Us proposem 9 sortides per descobrir l'Empordà vinícola i gastronòmic de la ma dels millors cellers i de les millors empreses turístiques de la zona
Imatge il·lustrativa
22/10/2018
Llopart va organitzar una acció solidària per recaptar fons i destinar-los a aquesta fundació amb la qual col·labora estretament des de fa temps
per aprendre'n
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
22/10/2018
Caves Vilarnau explica, amb un toc irònic i planer, com s'elabora el cava en deu fases
Imatge il·lustrativa
21/10/2018
Us proposem 9 caves de diferents preus, criançes i nivells de sucre. Perquè gaudiu de la tardor amb bombolles.
novetats
Imatge il·lustrativa
19/10/2018
L’ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle
Imatge il·lustrativa
16/10/2018
Max Margalef aposta per un equip jove però amb experiència | Joan Tarrada deixa el càrrec després de 12 anys al capdavant de l'entitat
ENTREVISTA
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
15/10/2018
Parlem amb Sergi Pallarès, un dels enòlegs més joves del país | Tot i que encara està estudiant enologia, treballa en varis cellers de la seva terra, la Terra Alta
Imatge il·lustrativa
04/10/2018
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Pàgina 1 de 12