Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
«Simont i Sirch havien observat que hi havia un problema compartit a totes les regions de vi del món que era la mort prematura de les vinyes i la propagació de malalties a la fusta...»
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius
Descobreix tot el que has de saber sobre els vins ideals per tancar un bon àpat | Formen part de la tradició gastronòmica de molts indrets, però s'ha perdut el costum de prendre'n
Ara que esteu més temps a casa, per raons que tots sabem, us proposo uns exercicis amb 5 formatges i 5 vins, tots ells de productors catalans, als que hem de donar suport en aquests moments i en els que vindran.
cuina on-line
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
La DO Catalunya i la Macarena Muñoz, amb la col·laboració de Cupatges, ens mostraran consells per gaudir dels vins fugint de complexos i de clixés | Aquí va la primera entrega, ¿Blancos con pescado y tintos con carne?
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
Un dels cursos dels Juliols de la UB explora, al Penedès, el món de l’erotisme i l’hedonisme en el món del vi | “Les olors poden transportar-nos a moments emocionals des del passat més eficaçment que els sons o les imatges” | “Mitjançant el vi podem traçar un recorregut pel plaer que va des de la pell del raïm fins a l'excitació emocional”
Win-Tasting serà una gran competició on els aspirants afrontaran una proba tipus test i els finalistes realitzaran un tast a cegues oral davant d’un jurat internacional i tota l’audiència. Un repte per als més competitius. | Es nombrarà a l’”OW Best of the Best Students of The Year”, el millor alumne de tots aquests 10 anys d’Outlook Wine, “The Barcelona Wine School”
La vinya del Fanio serà el marc on es farà la formació els propers 4 i 5 de març | Serà la la VII edició d’aquesta formació dedicada a la difusió de l’ofici de marger
El Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB va inaugurar el dijous 25 d’octubre, el curs acadèmic 2018/19 en un acte a l’Hotel Alimara | El Campus CETT-UB acollirà uns 800 alumnes internacionals procedents de 50 països i augmenten la mobilitat acadèmica, incrementat un 36% els convenis Erasmus