Formació en tots els àmbits del sector vinícola i gastronòmic
Imatge il·lustrativa
29/10/2018
El Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB va inaugurar el dijous 25 d’octubre, el curs acadèmic 2018/19 en un acte a l’Hotel Alimara | El Campus CETT-UB acollirà uns 800 alumnes internacionals procedents de 50 països i augmenten la mobilitat acadèmica, incrementat un 36% els convenis Erasmus
per aprendre'n
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
Il·lustració de Ricard Bosch per encarrèg de Vilarnau.
22/10/2018
Caves Vilarnau explica, amb un toc irònic i planer, com s'elabora el cava en deu fases
CETT-UB
Imatge il·lustrativa
12/10/2018
Article de l'escola d'Hosteleria i Turisme CETT-UB
Imatge il·lustrativa
04/10/2018
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Vi i tecnologia
Imatge il·lustrativa
19/09/2018
El projecte WineMakers Lab utilitza el vi com a eina d'apoderament ciutadà | Qualsevol podrà, utilitzant tecnologies de fabricació digital, fer el seu propi vi assolint també coneixement tecnològic | Barcelona és la ciutat del renaixement digital i alhora la capital d'un país de vins
Vins Naturals
Imatge il·lustrativa
Xavier Bassa | 10 comentaris
27/03/2018
Article de Xavi Bassa, químic, sommelier i tècnic en Viticultura i Enologia
gestió enoturística
Imatge il·lustrativa
19/02/2018
És el primer programa que la UAB desenvolupa en aquesta matèria per formar especialistes en la gestió i promoció de les zones vinícoles | El curs comptarà amb ponents reconeguts com Lluís Tolosa, Silvia Naranjo, Jordi Alcover i Sole G. Insua
Imatge il·lustrativa
06/02/2018
A una setmana de la seva celebració -15 i 16 de febrer-, ja s’havien esgotat totes les places previstes per l’organització | Nous ponents de reconegut prestigi s’incorporen al programa
Institut del cava
Imatge il·lustrativa
15/01/2018
Se celebraran el 15 i 16 de febrer a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) | Van dirigides a cellers i empreses del sector turístic de tota Espanya
EL SERVEI DEL VI
Imatge il·lustrativa
12/12/2017
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
Imatge il·lustrativa
04/09/2017
Outlook Wine, "The Barcelona Wine School" és un punt de referència des de fa més de 10 anys en la formació de professionals del sector i consumidors del vi | El nou Curs "Instructor de tast Certificat Superior" d'OW és un progrés natural dels cursos de tast de nivell C, B i a, ja presents en el programa de formació
formació
11/05/2017
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) presenta un nou curs sobre enoturisme, en el marc de la seva formació continuada i en una aposta decidida per un sector creixent a Catalunya i a la resta de l’Estat Espanyol
cava
Imatge il·lustrativa
07/10/2016
El Congrés ha comptat amb la presència d’experts internacionals en el sector dels vins escumosos
cett
Imatge il·lustrativa
14/08/2016
Com han de ser les cartes de vi d'un restaurant? | El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB ens ho explica | Recordeu que teniu descomptes als cursos de sommelieria del CETT si sou lectors de cupatges.cat
Formació
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset
15/07/2016
Josep Pelegrin, Millor Sommelier d’Espanya 2016, en serà el coordinador
formació
Imatge il·lustrativa
05/07/2016
Per CETT, Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona | Els lectors de cupatges.cat disposen de descomptes en les matrícules dels diferents cursos de sommeliers
CETT
Imatge il·lustrativa
28/04/2016
El Campus CETT-UB acull una master class en els primers estudis de cocteleria i mixologia | La sessió magistral, amb 150 assistents professionals i alumnat vinculat a la gastronomia, s’emmarca en el programa de la primera i única titulació en cocteleria amb rang universitari de l’Estat Espanyol
FORMACIÓ
Imatge il·lustrativa
21/04/2016
Els lectors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en aquestes formacions. Introduiu el codi promocional SOMCUP2016 en el moment de fer la matriculació del curs
Maridatges
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
11/03/2016
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai ens dóna pistes per fer maridatges de manera correcta
VINS
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 6 comentaris
10/02/2016
Recuperació dels tradicionals vins blancs brisats que s'elaboraven antany.
Pàgina 1 de 2