Articles d'opinió de Toni Postius | NacióCerdanya
Toni Postius
Primer Tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme de la Paeria


Twitter: @AntoniPostius
09/12/2019
"El govern actual de la Paeria està determinat a acabar la feina que els nostres predecessors van deixar incompleta"
Imatge il·lustrativa
25/11/2019
"Confiar que les forces independentistes donaran un xec en blanc sense cap compromís explícit amb el diàleg, el referèndum i la llibertat dels presos polítics sota l’amenaça que l’alternativa a ells és la dreta, és d’una gran ingenuïtat"
28/10/2019
"Les sentències han agreujat la situació d’excepcionalitat que ja portem vivint des de fa dos anys i confirmen una limitació inacceptable dels drets fonamentals de tots i de les llibertats públiques reconegudes, justament, pel mateix ordenament jurídic que s’utilitza per dictar el càstig"
30/09/2019
"L’aixecament de la suspensió de llicències ens donarà temps per incorporar modificacions i valorar al·legacions i informes aprofitant el treball tècnic fet fins ara i, per tant, no malbaratant els recursos públics invertits fins a la data per la Paeria en aquest projecte. Ningú no nega que faci falta un nou POUM"
02/09/2019
"En això d’anar de la mà, afortunadament Lleida pot erigir-se en model per al país. L’acord de govern a la Paeria aplega sota objectius compartits no només a les dos principals formacions independentistes, sinó també als comuns"
01/01/2017
"Mentre alguns se senten còmodes amb la situació d’estancament, nosaltres volem avançar. És per això que continuarem combatents en la defensa del país, a favor de la llengua catalana i celebrant la il·lusió col·lectiva de voler decidir el nostre futur lliurement"
28/11/2016
"Ens comprometem públicament a continuar treballant de valent per consolidar una cultura participativa més forta a la ciutat, amb ciutadans i entitats que se sentin coresponsables"
01/11/2016
Sempre hem mantingut que una rebaixa era possible i, prova d’això, és que aquells qui fins ara han permès que Lleida fos la capital dels impostos de tot l’estat, s’hi han avingut finalment.
17/09/2016
«Sembla que, fins i tot, als socialistes lleidatans els hagi molestat que la nostra ciutat hagi acollit aquesta gran mobilització»
28/07/2016
«Vendre’s la llengua per mantenir la poltrona va comportar que 3.000 persones es manifestessin per recordar-li a Àngel Ros que el català no es subhasta, a banda també d’una estirada d’orelles del Síndic de Greuges»
04/06/2016
«Finalment, una vegada més, el PSC ha facilitat amb el seu vot a favor la perpetració d’un nou atac contra la llengua catalana, per més subterfugis legals i excuses que es busquin. El pacte és el pacte, oi?»
07/05/2016
«L’objectiu dels radars hauria de ser evitar accidents i reduir la sinistralitat en les vies urbanes de Lleida, no l’afany lucratiu»
09/04/2016
«Quin valor té pel PSC el que s’ha pactat per unanimitat? on queda la transparència anunciada a tort i a dret pel paer en cap i que havia de caracteritzar el mandat?»
05/03/2016
«L’alcalde Ros està reproduint fil per randa en versió moderna allò que feia Felip V fa 300 anys enrere per acabar amb la llengua catalana»
06/02/2016
«No podem defugir per més temps plantejar-nos quina Lleida volem per a les properes generacions. Cal audàcia, consens, rigor i amplitud de mires per no posar en escac l’equilibri i el potencial futur del comerç de la ciutat»
02/01/2016
«L’equip de govern de la Paeria persisteix en els mateixos tics de política d’ordeno i mano, d’endeutament i d’ofec impositiu als lleidatans. I també d’escassa transparència. Tot plegat, un déjàvu»
06/12/2015
«El poble català té dret a tenir un estat, que estigui al seu costat, no un estat que hi estigui en contra»
15/11/2015
«Per esborrar tota ombra d’inquietud que hi pugui haver, faig saber de manera rotunda que la lleialtat a la meva ciutat és inherent al meu ADN. Lleida es defensa a la Plaça Paeria i a la Carrera de San Jerónimo»
01/11/2015
«Aquí ningú no parla que el govern central ha baixat el 18% del valor cadastral ni del consegüent augment del 18% del coeficient per part de l’Ajuntament, que contraresta la baixada»
Pàgina 1 de 1