Apple ha posat de manifest que es pot intentar tenir a tothom content malgrat els problemes tècnics en terminals acabats de vendre.
Google App Inventor, encara en versió de proves privada, és l'aposta de la companyia californiana per promoure l'ús d'aplicacions per Android.
AT&T resta importància a l'error que va permetre trobar adreces d'usuaris d'iPad
A la majoria dels programadors els agrada parametritzar les seves aplicacions, mentre els usuaris volen, precisament, tenir-ho tot tant senzill com sigui possible. Això provoca que elements com l'IVA, pràcticament invariables, ara puguin resultar un problema amb el canvi previst pel juliol.
Apple ven 2 milions d'iPads en dos mesos, mostrant de nou la seva capacitat per moure masses fins i tot en àmbits innovadors.
La Fundació puntCAT ha engegat la segona edició de la campanya «Navega en català», per promoure'n l'ús i explicar com cal configurar els navegadors.
Els usuaris ja poden registrar-se sense invitacions, però només podran escoltar 20 hores de música cada mes. El servei il·limitat incorpora una opció de 5 euros al mes per escoltar música només a l'ordinador.
La navegació a través de dispositius mòbils va créixer un 47% l'any 2009, segons un estudi de Nielsen Online i Taptap Networks.
Per solventar un error, es va eliminar el recompte de seguidors de forma provisional. Molts usuaris creien que havien perdut les llistes d'amics. Una estona després tot tornava a la normalitat.
«Dificultats tècniques», «interferències», ... qualsevol problema o error humà es justifica, sempre que es pot, assenyalant les màquines. El darrer, la consulta de la Diagonal.
Apple s'ha acostumat a crear productes de referència. L'iPad, que arriba el 28 a diversos països europeus, serà el que marcarà el camí dels «tablets».
Ahir, durant el seguiment de les consultes per la independència, no era difícil sentir que per «problemes informàtics» s'allargava el recompte o calia esperar una bona estona per votar.
El Ministeri espanyol de Cultura aplicarà el 16% d'IVA als llibres electrònics que es descarreguin d'Internet. Però els que es venguin en suport físic (CD o USB) tindran l'IVA del 4%, com els de paper.
El fenòmen dels blocs ja ha passat? O, al contrari, ha madurat i s'han convertit en un canal d'informació consolidat en alguns àmbits? Fins ara, els Premis Blocs Catalunya eren un dels indicadors que ens ajudaven a respondre aquestes preguntes. Ara, STIC.cat aprofitarà la informació de la que disposa per elaborar un estudi sobre el perfil dels internautes amb blocs en català.
Els proveïdors de serveis d'Internet (ISP, d'Internet Service Provider) tenen llibertat per oferir el producte que vulguin als Estats Units. La justícia americana ha sentenciat que la Comissió Federal de Comunicacions no té autoritat per regular la banda ampla.
Llegeixo queixes arreu per les darreres decisions de Facebook. A la gent li fa por que comparteixin la seva informació.
La presentació de Google Buzz va sorprendre alguns usuaris sobretot pel mètode d'ordenació dels resultats, que es veuen en funció de la seva importància, calculada automàticament. Ara, Twitter també prepara un sistema semblant.
Nestlé intenta tancar una polèmica a Facebook esborrant comentaris i obligant a retirar imatges als usuaris.
La incorporació de l'eina de selecció de navegador que ha hagut d'incloure Microsoft s'hauria traduït en un lleuger descens del percentatge d'usuaris d'Internet Explorer.
Fabricants que no saben quan actualitzaran a la darrera versió i confonen els usuaris, problemes amb patents, terminals amb un mateix sistema operatiu però amb diferents funcionalitats... Android és, en l'àmbit de la telefonia mòbil, el què els PCs ho han estat amb els ordinadors, mentre Apple manté la seva posició d'autosuficiència que li permet oferir productes més homogenis.
La xarxa social supera en visites setmanals als EUA el cercador californià durant la setmana del 6 al 13 de març, per un 0,03% de visites de diferència.
La demanda d'Apple a HTC parla de patents com la del «desbloqueig d'un telèfon mòbil fent un gest sobre una imatge». Si comencem així, s'han acabat els mòbils tàctils. Tots menys l'iPhone.
Vodafone confirma que l'HTC Magic rebrà l'actualització d'Android 2.0. Movistar no ha parlat de l'HTC Dream, i altres terminals estan a l'espera de confirmacions oficials. Perquè hauríem d'actualitzar?
Sex.com torna a sortir a subhasta el proper 10 de març, 4 anys després que se'n paguéssin 14 milions de dòlars. El domini encara no ha arribat a ser rendible.
El Mobile World Congress tanca amb bones xifres, i Google pot estar satisfet: Android ha estat present en moltes de les presentacions.
L'estrella al Mobile World Congress d'enguany són els productes relacionats amb la connexió a Internet en mobilitat.
La presentació de Google Buzz pot suposar dues reaccions ben diferents en el món de les xarxes socials a Internet: o té poca acceptació com Wave, o canvia el panorama de les xarxes socials actuals.
El president de la companyia, César Alierta, va parlar de la possibilitat que les operadores cobréssin als cercadors per utilitzar les seves xarxes com a «canal de negoci».
Entre les millores que incorpora HTML5, que ja es pot veure funcionant en algunes versions de Chrome i Firefox, hi ha la possibilitat d'incloure-hi video sense necessitat d'objectes Flash externs. Serà, doncs, l'inici del final del Flash d'Adobe?
Pàgina 2 de 4