El dijous 23 de setembre, el Museu de la Mediterrània acollirà una jornada en el marc del cicle «Dijous innovadors».
Ha rebut dos guardons d'entre els cinc primers a articles de qualitat sobre obres de la seva col·lecció.

- Més informació
Imatge il·lustrativa
La nova versió d'aquest client de correu inclou millores de rendiment i seguretat, millores en la cerca i altres novetats.
La xifra es va assolir el 29 de juny amb l'article sobre la Mare de Déu del Claustre.
Imatge il·lustrativa
La xarxa de telecomunicacions oberta i lliure, que es va iniciar a Osona, ja té més de 14.000 km.
Imatge il·lustrativa
A l'edifici B6 del Campus Diagonal Nord de la UPC.
Imatge il·lustrativa
Es celebrarà a l'Institut de l'Ebre de Tortosa, amb inscripció gratuïta, en la seva segona edició.
Imatge il·lustrativa
La nova versió millora notablement la velocitat d'arrancada i incorpora un nou menú personal on s'hi integren les xarxes socials, entre d'altres.
Imatge il·lustrativa
Ubuntu ha començat un procés de renovació complet, que inclou, a més de la preparació de noves versions amb diversos canvis, una nova imatge gràfica del projecte.
Imatge il·lustrativa
La nova versió incorpora moltes millores, entre les que en destaquen la importació de documents amb formats propietaris.
Imatge il·lustrativa
La Fira Vallès Habitatge que se celebrarà a Terrassa els dies 19, 20 i 21 de març acollirà la presentació oficial d'OpenDomo.org, un projecte basat en programari lliure i desenvolupat per programadors catalans que té per objectiu posar la domòtica a l'abast de tothom.

- Més informació
Imatge il·lustrativa

L'edició de 2010 amplia i detalla les normes aplicables a les traduccions fetes a Softcatalà, i aprofundirà en aspectes que l'anterior versió, publicada el 2005, no recollia. També millorarà l'estructura per fer-ne més ràpida la consulta.

- Més informació

Imatge il·lustrativa
Divendres passat va entrar en funcionament el primer supernode de guifi.net a les Terres de l'Ebre, situat a Tortosa.

- Més informació
Imatge il·lustrativa
Han tingut lloc aquest cap de setmana a Granollers, amb la presència, entre d'altres, de periodistes, polítics o blocaires.
La 5a Setmana Tecnològica i la 3a Catosfera se celebren conjuntament per guanyar repercussió en les activitats de formació en noves tecnologies i tornar a ser el punt de trobada la xarxa 2.0 a Catalunya
Imatge il·lustrativa
En un missatge que el creador de Facebook, Mark Zuckerberg, ha publicat a la xarxa social, s'anuncia que les xarxes regionals deixaran de funcionar aviat, ja que no són prou efectives per controlar la privacitat.
Imatge il·lustrativa
Televall organitza la primera “Lan party” en el marc de la V Jornada de Programari Lliure
Imatge il·lustrativa
El municipi ja té cobertura de la xarxa oberta guifi.net, gràcies a la instal·lació d'un supernode.
El proper 24 de novembre, el Convent de Sant Agustí de Barcelona acollirà una jornada sobre la política local i les xarxes socials amb Vicent Partal, Mercè Molist i Sònia Flotats.
Imatge il·lustrativa
Softcatalà ha preparat la traducció d'aquesta nova versió, que incorpora el programa de missatgeria Empathy i dóna suport a dispositius de so Bluetooth, entre d'altres.

- Més informació
El jurat ha escollit una fotografia on es veu el domini sepc.cat, mentre que la foto més votada és del domini calos.cat.
La CMT ha resolt favorablement a la sol·licitud de guifi.net per format part del Registre d'Operadors de Telecomunicacions. La petició es va fer a la vegada que es constituïa la Fundació guifi.net, el juliol de 2008, tot exposant el model i desplegament de la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral.
La nova versió d'Ubuntu, 9.10, anomenada també Karmic Koala, ja està disponible per descarregar de forma gratuïta. Softcatalà ha participat a la traducció al català.
Amb el títol "i+i+i = imaginació + idees + innovació", el punt de trobada Thursday dedicarà l'edició d'avui a la democratització de la innovació. Hi haurà, com a convidats, Ana Maria Llopes, d'Ideas4All, i David del Val, director de serveis pel client final a Telefónica.
Fins aquest dissabte 31 d'octubre hi ha temps per votar les millors fotografies del concurs del fotobloc de la Fundació puntCAT. La fotografia amb més vots guanyarà una càmera digital compacta, i les 10 més votades tindran un codi de descompte per un domini .cat. A més, un jurat format per membres del món de la fotografia triaran una altra foto que guanyarà una càmera rèflex digital semiprofessional, i les 20 que escullin tindran un codi de descompte. Enguany s'han rebut 70 imatges, de les que se'n coneixeran les guanyadores el proper 2 de novembre.
La Penedesfera, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf, ha superat els 600 blocaires agregats uns 4 mesos després de superar els 500.
Un bloc sobre la gestió del coneixement del Departament de Justícia (corporatiu), un bloc del viatger Marc Serena (personal), un sobre les altres 'barcelones' (cultura) elaborat per Dani Cortijo, un sobre el món de les lletres de Jesús M. Tibau (literatura) o el bloc de l'eurodiputat d'ICV, Raül Romeva (política) són alguns dels guanyadors de la segona edició dels premis Blocs Catalunya.
Aquest divendres 2 d'octubre Vic acull l'acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2009. La jornada començarà al matí, on s'hi farà un acte de reconeixement als centres educatius que més ús fan de les TIC a Osona. A partir de les 4 de la tarda, a l'edifici El Sucre de Vic, es faran diverses ponències, una trobada de comunitats blocaires i, finalment, l'acte de lliurament dels Premis on es coneixeran els guanyadors, i que estarà conduït per Martí Gironell.
 
Fins a cinc inversors han apostat per Twitter, que hauria aconseguit 100 milions de dòlars de finançament de grups com T. Rowe Prive o Insight Venture Partners. Amb més de 44 milions de visitants, segons comScore, el passat mes de juny, Twitter és una de les pàgines més populars però, a la vegada, amb menys idees per a poder-ne treure diners. De fet, la seva principal característica és una simplicitat dins la que és molt complicat posar-hi publicitat sense resultar intrusiu. Tot i això, els analistes esperin que, amb el temps, alguna companyia prou gran acabi comprant Twitter.
Pàgina 2 de 17