cuina
26/01/2021
Cinc restaurants de la comarca oferiran plats elaborats amb carn de caça i tòfona, elements característics de la cuina berguedana, fins el 31 de març
21/09/2020
Pilar Màrquez Ambròs
Responsables de la comarca i de l'hostaleria fan una crida perquè els visitants siguin respectuosos amb els boscos quan es desplacen al territori per gaudir de la natura i la gastronomia
24/04/2020
Unes postres delicioses per endolcir una mica aquests dies de confinament
22/04/2020
Seguint aquesta recepta aprendràs a preparar diversos plats i alguns consells interessants
20/04/2020
Després d'haver buidat el rebost, Mercè Brunés ens ensenya a preparar un plat més gurmet
17/04/2020
Aprèn a preparar aquest deliciós (i senzill) plat de primavera
15/04/2020
Una recepta ideal per deixar que la preparin els més petits de casa
13/04/2020
Una recepta ideal per fer durant el confinament, amb productes que possiblement tenim per casa
10/04/2020
Així podem aprofitar les pomes que se'ns han madurat massa
06/04/2020
En ple confinament, Mercè Brunés ens ensenya a aprofitar el menjar que tenim al rebost per fer unes postres delicioses
03/04/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta una recepta de pa, una de les seves especialitats
01/04/2020
Descobreix la nova (i deliciosa) recepta que ens presenta Mercè Brunés, de la Masia el Folló
30/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família
27/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta un deliciós plat de rebost ideal per fer durant el confinament
25/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ensenyarà els lectors de NacióDigital a preparar diversos plats ideals per fer durant la crisi del coronavirus
10/01/2020
Pilar Màrquez Ambròs
Onze restaurants del Berguedà ofereixen plats on la carn de caça conviu amb el diamant negre de la cuina del territori, la tòfona
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
20/11/2019
Pilar Màrquez Ambròs/Redacció
L'Estany Clar i Els Casals continuen al firmament de la millor gastronomia, mentre que el xef que va guanyar la primera distinció per la comarca el 2004, l'ara mediàtic Jordi Cruz, aconsegueix una segona estrella pel restaurant barceloní Angle
20/11/2019
El xef català s’alça fins als cinc brillants en una edició en què també n’han guanyat tres restaurants catalans més
16/09/2019
Pilar Màrquez Ambròs
La popular campanya gastronòmica edita un fulletó que recull activitats, fires, mercat i festes del bolet de tota la comarca, per tal de disposar d'un element promocional que aglutini totes aquelles actuacions
08/12/2018
Pilar Màrquez Ambròs
Ni l'equip de govern de Gironella ni la consellera Àngels Chacón han tastat el plat que es repartia a la Placeta en solidaritat amb la vaga de fam dels presos polítics
22/11/2018
La Barra de Carles Abellán, el Terra de Paco Pérez i l'Oria de Martín Berasategui s'incorporen al llistat dels millors establiments
04/11/2018
Restaurants de Molins de Rei, Tossa, Garós i Amposta s'enfronten en semifinals del concurs Plat Favorit dels Catalans
18/09/2018
Pilar Màrquez Ambròs
L'Associació d'Hostaleria i Turisme, amb el suport de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, ha presentat aquest dimarts la divuitena edició de la campanya gastronòmica
20/07/2018
Griselda Fosch / Conxita Bardají
Provem de fer aquesta referescant recepta de Tarraco Cuina?
26/06/2018
Pilar Màrquez Ambròs
Una sessió popular amb el xef Francesc Rovira i una demostració del planter de joves cuiners berguedans han estat dues de les activitats destacades de l'última jornada del congrés
25/06/2018
Pilar Màrquez Ambròs
El restaurant Estany Clar de Cercs (Berguedà) acull aquest vespre el "Sopar amb Estrelles" que reuneix quatre estrelles Michelin i representants de diferents restaurants del país | En l'acte s'ha homenatjat a Dolors Boix, del restaurant Castell de l'Areny
25/06/2018
Pilar Màrquez Ambròs
El Sopar amb Estrelles d'aquest dilluns a la nit, que està elaborat per xefs de renom, comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra
05/06/2018
Pilar Màrquez Ambròs
Les jornades sobre cuina i producte del Pirineu han escollit la comarca com a seu de la seva tercera edició | Berga acollirà dos dies intensos d'activitats amb més de 13 sessions de cuina en directe
Pàgina 1 de 0