MENÚ PRINCIPAL
CERCA
PORTADA
OPINIÓ
ÚLTIMA HORA
NACIÓDIGITAL
ACCEDEIX
REGISTRA'T
 
Surt
Fes-te subscriptor
Cerca
Última hora
Butlletins
El despertador
La brúixola
Butlletí de titulars
Portada
Opinió
Municipis
Política
Economia
Territori i medi ambient
Successos
Esports
Societat
Cultura
Fires i festes
Publicitat
A la vora del foc
It's only rock & roll
Fira 1 de Maig de Berga 2015
Meteo-clic!
Refugiats en primera persona
Queralt 2016
Fotos
Signatures
Filiprim
Un senyor de Barcelona
Canal Madrid
Altres Barcelones
L'analista digital
Ciència en societat
La lupa del sector públic
El pati descobert
La Pocmoderna surt de mare
Sexe, postureig i reggaeton
Edicions Territorials
Osona
Sabadell
Terrassa
Granollers
Lleida
Manresa
Berguedà
Ripollès
Garrotxa
Girona
Tarragona
Solsona
Baix Montseny
Pallars
Ebre
Rubí
Sant Cugat
Baix Penedès
Catorze.cat
Cupatges: vins i gastronomia
Motor
Muntanya
Adolescents.cat
Enderrock
Criar.cat
Pensem
EN DIRECTE
L'última hora del coronavirus
|
MAPES i GRÀFICS
La pandèmia, en dades
Tagamanent
24/04/2020
«La recepta de la Mercè»: cheesecake de mango sense lactosa
Unes postres delicioses per endolcir una mica aquests dies de confinament
22/04/2020
«La recepta de la Mercè»: patates violeta amb espècies a la crema d'ametlles
Seguint aquesta recepta aprendràs a preparar diversos plats i alguns consells interessants
20/04/2020
«La recepta de la Mercè»: patates ratte a l'estil mediterrani
Després d'haver buidat el rebost, Mercè Brunés ens ensenya a preparar un plat més gurmet
17/04/2020
«La recepta de la Mercè»: truita d'espàrrecs i múrgoles
Aprèn a preparar aquest deliciós (i senzill) plat de primavera
15/04/2020
«La recepta de la Mercè»: nutella de xocolata i plàtan
Una recepta ideal per deixar que la preparin els més petits de casa
13/04/2020
«La recepta de la Mercè»: faves i pèsols a la menta
Una recepta ideal per fer durant el confinament, amb productes que possiblement tenim per casa
10/04/2020
«La recepta de la Mercè»: mantega vegana de poma
Així podem aprofitar les pomes que se'ns han madurat massa
06/04/2020
«La recepta de la Mercè»: tiramisú de torró
En ple confinament, Mercè Brunés ens ensenya a aprofitar el menjar que tenim al rebost per fer unes postres delicioses
03/04/2020
«La recepta de la Mercè»: borregos
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta una recepta de pa, una de les seves especialitats
01/04/2020
«La recepta de la Mercè»: croquetes de pollastre sense gluten
Descobreix la nova (i deliciosa) recepta que ens presenta Mercè Brunés, de la Masia el Folló
30/03/2020
«La recepta de la Mercè»: muffins i crema catalana vegana
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família
27/03/2020
«La recepta de la Mercè»: sopa de farigola i ceba
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta un deliciós plat de rebost ideal per fer durant el confinament
25/03/2020
Cuinar en temps de confinament: arriba «Del rebost al plat: la recepta de la Mercè»
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ensenyarà els lectors de NacióDigital a preparar diversos plats ideals per fer durant la crisi del coronavirus
Pàgina 1 de 0
< Anterior
Següent >