Gastronomia
29/12/2021
Roger Simon
Antiguitats, artesania i motocròs ompliran el dijous, 6 de gener, el Pla de les Alzines
07/12/2021
Roger Simon
Com a novetat d’enguany, al nucli històric només s’hi ubicaran les parades d’alimentació
05/10/2021
Roger Simon
Serà aquest dimecres, 6 d’octubre, a les 9 del matí, a l’Institut Pere Fontdevila
20/09/2021
Una part dels beneficis que es recaptin amb la campanya gastronòmica es destinarà a La Marató de TV3
03/09/2021
Per difondre l’esdeveniment s’han editat postals de la Gala d’Estels dissenyades per l’Estudi Laiga, que es distribuiran als establiments comercials de la ciutat
14/07/2021
Roger Simon
S’ha creat a partir de l’anàlisi dels punts febles i de les inquietuds de les empreses del sector turístic
22/06/2021
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
26/05/2021
La iniciativa es farà del 30 de maig al 6 de juny, i comptarà amb la participació de 17 bars i restaurants de Berga
25/05/2021
Roger Simon
Els alumnes de 3r d’ESO C de l’Institut Alt Berguedà expliquen la seva experiència com a emprenedors en la compravenda de productes
04/04/2021
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
10/02/2021
Laura Masnou
L’ajuntament elaborarà un receptari digital amb les receptes d’arrossos dels vilatans i vilatanes
26/01/2021
Cinc restaurants de la comarca oferiran plats elaborats amb carn de caça i tòfona, elements característics de la cuina berguedana, fins el 31 de març
31/10/2020
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
05/08/2020
'Albades i vesprades cantades' vol recuperar tradicions mentre surt o es pont el sol
21/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
12/04/2020
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
27/01/2020
Aquest dilluns s'ha obert el web on ja es poden consultar les promocions de l'Olotx2, que es farà del 14 al 16 de febrer
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
20/11/2019
Pilar Màrquez Ambròs
El xef de la Destil·leria de Gironella queda tercer als Asian Culinary Awards
15/11/2019
Pilar Màrquez Ambròs
El blat de moro escairat serà protagonista en un showcooking on es presentarà el projecte de L'Escairador, i el xef Pere Venturós es diputarà el premi de Cuiner 2019 havent de cuinar un dels seus plats en directe
31/10/2019
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
22/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
19/04/2019
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
22/03/2019
Pilar Màrquez Ambròs
Més de 60 establiments han rebut el guardó en un acte a l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre
19/12/2018
Pilar Màrquez Ambròs
Es tracta d'un producte autòcton de la comarca tradicional de les festes nadalenques que, fins ara, es comercialitzava bàsicament en el mercat negre
19/12/2018
Pilar Màrquez Ambròs
Es tracta d'un producte autòcton de la comarca, tradicional de les festes nadalenques, que fins ara es comercialitzava bàsicament en el mercat negre
08/12/2018
Pilar Màrquez Ambròs
Ni l'equip de govern de Gironella ni la consellera Àngels Chacón han tastat el plat que es repartia a la Placeta en solidaritat amb la vaga de fam dels presos polítics
29/11/2018
Pilar Màrquez Ambròs
Una de les novetats de 2018 serà la FiraTast, un tast de productes agroalimentaris; a l'Església Vella també s'habilitarà un espai de turisme i gastronomia que posarà en valor el blat de moro escairat
02/11/2018
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolorss Mateu
Pàgina 1 de 0