La residència de Berga vibra durant l'assaig general de la Patum Infantil

La festa modifica el lloc de l'assaig previ a Patum, que antigament s'havia realitzat sempre a Les Germanetes

Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 21:34h
Assaig general de la Patum Infantil a la Residència Sant Bernabé.
Assaig general de la Patum Infantil a la Residència Sant Bernabé. | NacióBerguedà
La Patum Infantil ha fet vibrar els usuaris de la Residència Sant Bernabé de Berga aquest dijous a la tarda, en l'assaig general de la festa que, per primera vegada, s'ha realitzat en aquesta instal·lació. Olor de pólvora, barrets i ganes de Patum. Així s'ha viscut entre els infants, els pares i diversos berguedans que, vivint l'arribada imminent de la festa, s'hi han volgut acostar. 

Aquest any, de fet, era la primera vegada que la Patum Infantil es traslladava a aquest escenari, ja que habitualment l'assaig es feia a la residència Nostra Senyora de Queralt, coneguda popularment com Les Germanetes. D'aquesta manera, doncs, la Patum Infantil també treballa per mantenir la cohesió social i la igualtat entre la gent gran, i anirà alternant els dos escenaris cada any. 

L'assaig general ha sorprès per la bona acollida. Al ser un lloc més cèntric, més berguedans s'hi han acostat, convertint-se en un preludi popular de la festa, on s'han notat les ganes i la il·lusió dels més petits.

El canvi d'ubicació va venir arran d'un comentari que es va fer a la directora assistencial la Residència de Sant Bernabé, Ester Cardona, a qui se li va demanar per què no es podia fer aquest assaig, també, al centre. Arran d'això, Cardona va contactar amb l'Associació de la Patum Infantil, que conjuntament amb l'Ajuntament, va valorar aquesta proposta i, de forma unànime, es va votar a favor. 
 

Assaig general de la Patum Infantil a la Residència Sant Bernabé. Foto: NacióBerguedà

 

Assaig general de la Patum Infantil a la Residència Sant Bernabé. Foto: NacióBerguedà

Arxivat a