Els programes de mà de Patum, a la venda diumenge pels Quatre Fuets

L'edició d'enguany compta amb la col·laboració del ninotaire Jaume Capdevila "KAP"

Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:32h
Els programes de mà de la Patum es posaran a la venda, aquest proper diumenge a l’Oficina de Turisme, coincidint amb els Quatre Fuets. Aquests, ha destacat l’Ajuntament de Berga, ja han esdevingut un element de valor i són, per a molts berguedans, elements col•leccionables. 

Enguany, el programa ha comptat amb la col•laboració del ninotaire berguedà Jaume Capdevila “KAP”, que ha estat l’encarregat de redactar els textos i de realitzar una selecció d’il•lustracions relacionades amb la festa berguedana. Entre aquestes, se’n troben d’autors com Josep Maria de Martín, el mateix KAP, Ramon Miró, Manel Ribera, Joan Llaverias, Josep Escobar, Josep Robert, Josep Vinyes, Gaietà Cornet, Miquel Ferreres i Hugo Prades. 

Tal com ha informat el consistori, aquest any s’ha millorat la presentació del programa i es tornarà a ensobrar, com es feia en anteriors edicions. En total, s’han editat 2.000 programes, mil menys que l’any passat, i tindran un cost de tres euros. No obstant això, els mateixos es poden descarregar en digital de manera gratuïta. 

Pel que fa a les làmines de Patum, valdran 10 euros i seran edicions limitades del cartell anunciador de la festa, imprès en qualitat superior. En conjunt, s’han realitzat 150 làmines, que estaran signades per l’autor de l’obra guanyadora, el jove berguedà Pol Casadesús i Pont. 

A més, a les llars berguedanes també s’han distribuït, durant els darrers dies, els programes desplegables, que inclouen, en format reduït, tots els actes de la Patum, els recorreguts dels Passacarrers de dimecres i dissabte, i informació d’interès. En total, han indicat, 11.000 exemplars. 
 

PROGRAMA DE PATUM digitalitzat

Arxivat a