Els Minyons de Terrassa, els convidats especials de la Diada dels Quatre Fuets a Berga

Els malves s'estrenen en les emissions en directe durant la diada organitzada pels Castellers de Berga, en col·laboració amb l'empresa catalana Watchity

Redacció
07 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:50h
Els Minyons tornaran a actuar als Quatre Fuets de Berga, dos anys després de l'últim cop, aquest diumenge.
Els Minyons tornaran a actuar als Quatre Fuets de Berga, dos anys després de l'últim cop, aquest diumenge. | MdT
Els Minyons de Terrassa s'estrenen aquest diumenge en les emissions via streaming d'actuacions. Els malves faran la seva primera retransmissió d'una diada aquest diumenge, 11 de juny, a la Diada dels Quatre Fuets de Berga, una de les més especials per als berguedans.

Aquesta emissió serà possible gràcies a la col·laboració de la colla terrassenca amb l'empresa catalana Watchity, que ha creat una plataforma de streaming col·laboratiu. Gràcies a aquesta col·laboració, els malves disposaran de 3 càmeres a la plaça de Sant Pere de Berga.

Addicionalment, qualsevol persona que estigui a la plaça podrà emetre el seu vídeo particular a través del seu dispositiu mòbil només instal·lant l'aplicació de Watchity. A més, la retransmissió comptarà amb la narració del periodista de NacióDigital Joaquim Albalate.

L'streaming serà visible tant des del web i l'aplicació de la pròpia plataforma com des de la web i el Facebook de la colla castellera.