Els alumnes de l'escola de Gironella sumen esforços a la cursa «Quilòmetres de solidaritat»

Els beneficis de l'activitat esportiva es destinen a l'ONG Save The Children

Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:35h
Els alumnes de l'escola de Gironella van participar, aquest passat 1 de juny, a la cursa solidària "Quilòmetre de solidaritat", en col·laboració amb la ONG Save The Children, per tal de recaptar dines per ajudar els infants amb problemes d'arreu del món. Una cursa d'un quilòmetres que es va realitzar pels voltants de l'escola, cap a la Font del Balç i l'Ametlla de Casserres, i que ha implicat famílies, negocis i entitats del Berguedà. 

En aquesta, han informat, gran part de l'organització la van dur a terme els nens i nenes de 6è de primària, que van buscar entitats i empreses col·laboradores, i es van preocupar de fer els diplomes i dorsals pels seus companyes més petits. Respecte d'això, doncs, el centre valora molt positivament l'activitat, ja que permet desenvolupar hàbits esportius, al mateix temps que permet treballar la defensa i la promoció dels Drets de la Infància, sobretot la que viu situacions de més vulnerabilitat en països com Etiopia, Níger o Burkina Fasso. 


A part del centre, en la cursa solidària hi van participar diverses entitats i institucions, com ara l'Ajuntament de Gironella, el de Casserres, el Consell Comarcal del Berguedà, el Consell Esportiu del Berguedà, l'AE Mountain Runners del Berguedà, el Club Esquí Berguedà, els Castellers de Berga, la Creu Roja de Gironella, l'ANC de Berga, la Font del Balç, Gràfiques Guinó, la Peixateria Gironella, el Grup Llobet, Liven S.A., Tandem Sports - La samarretta, Caixabanc "la Caixa", i la carnisseria i xarcuteria Cal Rafilat.
Arxivat a