L’Ajuntament de Berga obre la inscripció pels tallers artístics d’estiu

Les jornades estan adreçades a infants d’entre 3 i 12 anys

Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:20h
L’Ajuntament de Berga ha obert les inscripcions per apuntar-se als tallers artístics d’estiu adreçats a infants d’entre 3 i 12 anys. Unes propostes lúdicoesportives que pretenen complementar les activitats disponibles durant els mesos estivals, i que són una alternativa a les famílies que tenen necessitat de conciliar la vida familiar i laboral durant les vacances escolars. 

Aquest any, els tallers artístics es faran del 26 de juny a l’1 de setembre a l’Hotel d’Entitats de les 9.00 del matí a les 13.00 hores, amb servei d’acollida des de les 8.45 a les 13.15. El preu, per altra banda, oscil•larà entre els 40 euros i els 45, depenent de si es tracta de famílies nombroses, mono parentals, abonaments per a les quatre setmanes o preu reduït per germans. 

En tots aquests casos, el període d’inscripció finalitzarà el 23 de juny, tot i que si queden places lliures s’acceptaran noves inscripcions mentre durin els tallers. Els interessats hauran de formalitzar la inscripció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), omplint un formulari i aportant la targeta sanitària i vacunes de l’infant, i el carnet de família nombrosa i/o monoparental, si és el cas. 

El proper 12 de juny, ha informat l’Ajuntament de Berga, es farà una reunió informativa per donar a conèixer els detalls d’aquests tallers. Serà a les 18.00 hores a l’Hotel d’Entitats. 
Arxivat a