La Caixa dóna 3.000 euros a la Patum Infantil per adequar una part del local

És la primera vegada que l'associació sense ànim de lucre rep una ajuda econòmica

Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:08h
Acord de donació econòmica entre l'Associació de la Patum Infantil i l'Obra Social La Caixa.
Acord de donació econòmica entre l'Associació de la Patum Infantil i l'Obra Social La Caixa. | La Caixa
L’Obra Social “la Caixa” ha volgut col•laborar amb l’Associació de la Patum Infantil, amb una aportació econòmica de 3.000 euros, que ajudaran a cobrir una part de l’adequació del local d’aquesta entitat sense ànim de lucre, segons han informat. I és que, tal com han dit, actualment al aquest local cedit per l’Ajuntament de Berga s’hi poden trobar moltes humitat, un fet que perjudica greument l’estat de les comparses i el seu vestuari. 

Es tracta de la primera vegada que l’Associació de la Patum Infantil rep una subvenció. Fins a dia d’avui, han indicat, només havia rebut la col·laboració del consistori de Berga, motiu pel qual han volgut “agrair” a "la Caixa" aquesta aportació, per tal que la festa dedicada als més petits també pugui continuar millorant. 
 

Local de la Patum Infantil. Foto: Patum Infantil


L’Associació de la Patum Infantil és una entitat que té per finalitat formar els petits patumaires. En aquest punt, i amb la col•laboració de diverses persones, es dedica a transmetre i ensenyar tots els valors culturals i tradicionals de la festa de la Patum als nens, així com els passos a seguir, els balls o què vol dir formar part d’una comparsa. L’entitat va ser creada el 1956, i ha estat reconeguda com a Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat conjuntament amb La Patum de Berga.
Arxivat a