La Nit de l'Esport del Berguedà guardona Clàudia Sabata i Franc Serra com a millors esportistes

El recuperat acte reconeix els 20 millors esportistes, clubs o aficions de la comarca

Redacció
03 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:24h
Els guardonats en la Nit de l'Esport.
Els guardonats en la Nit de l'Esport. | Entre Rivals
La recuperada Nit de l'Esport que s'ha celebrat aquest divendres a l'Hotel Berga Park ha acabat premiant, com a millors esportistes del Berguedà, l'atleta de Berga Clàudia Sabata i el gironellenc Franc Serra. Aquests han estat els guanyadors absoluts de la nit, així com el FS Casserres i la grada del racó, que s'ha endut el premi per a la millor afició. 

Duran la nit, el portal esportiu Entre Rivals també ha entregat la resta de premis per categories, escollits per un jurat d'experts. El PC Imagine Casserres s'ha endut el premi al millor equip masculí; les veteranes del JAB, el millor equip femení; Núria Cascante ha estat la guanyadora del premi a l'esportista revelació, mentre que l'Avià B, ha guanyat el guardó al millor equip revelació. 

Pel que fa al millor entrenador, ha estat per a Ferran Sibila, i la millor base formativa, per al CE Berga. El millor equip base, per altra banda, se l'ha endut el FS Casserres, cadet juvenil femení i, a nivell d'organització d'esdeveniments esportius, el premi ha estat per al MC Baix Berguedà. 

Xavier Caballol, després de realitzar la Titan, ah estat el meritori guanyador del premi a l'esforç, mentre que el CEB Volei Berga ha guanyat el premi a la contribució esportiva. Per altra banda, el bàsquet inclusiu ha tingut el guardó a la iniciativa social, i els Mountain Runners del Berguedà, el premi a la millor entitat. 

Per altra banda, el millor veterà ha estat Pau Bartoló i, en dones, Vanesa Chirveches. La jove promesa sub-20 ha estat Ariadna Arisó i, pel que fa a la millor esportista de base, el premi ha estat per a Aura Coronado. 

El premis s'han celebrat amb el suport del Consell Comarcal, distingint els millors esportistes, entitats esportives i aficions de la comarca durant la temporada 2016-2017.